Moderátor: Michal Dalecký
jipol57 píše:Mám dotaz, na dodávky služebáku Ds (ROCO), od AMBmodely. Už jste někdo vagony dostali?
Objednával jsem 30.6. tehdy bylo uvedené, že dodávky budou po 7.7. Dostal jsem automatický mail, že mám počkat na potvrzení, a pak zaplatit.
Ale zatím potvrzení nedošlo, a na stránkách už je vagon nedostupný.
Asi je to dotaz na pana Daleckého.
radula63 píše:jipol57 píše:Mám dotaz, na dodávky služebáku Ds (ROCO), od AMBmodely. Už jste někdo vagony dostali?
Objednával jsem 30.6. tehdy bylo uvedené, že dodávky budou po 7.7. Dostal jsem automatický mail, že mám počkat na potvrzení, a pak zaplatit.
Po 7.7., to muze byt taky 12.12.
Receno s nadsazkou.
Matěj píše:radula63 píše:jipol57 píše:Mám dotaz, na dodávky služebáku Ds (ROCO), od AMBmodely. Už jste někdo vagony dostali?
Po 7.7., to muze byt taky 12.12.
Receno s nadsazkou.
Oba vozy už jsou na trhu.
Aleson píše:No to jsem zase unešen !Vůz Ds-k Roco mám dlouho objednaný, na reálném snímku se mi i líbí víc "plastická" střecha a nějaké detaily, které na MTB nejsou, ale naprosto nechápu, proč je na voze, který jezdil ve velkých počtech všude po Československu ( takže má velmi univerzální využití ), obrovský nápis SEVEROZÁPADNÍ DRÁHA.
Pro modeláře Moravy a Slovenska obzvlášť - FAKT paráda ! Pochybuju, že někdo zkoumá na kolejišti konkrétní číslo vozu, ale ten nápis bije do očí. Skoro na každé druhé lokomotivě a motoráku je domovské depo Karlovy Vary, Turnov, Děčín , max. ještě tak Praha, Plzeň. nebo něco z téhle západní oblasti ... Fakt mě to vytáčí ! .... zřejmě se všude prosazuje "Mistr Liberec" ..... Jako by zbytek Československa téměř neexistoval .....
( Ostrava, Česká Třebová, Brno, Břeclav , Žilina, Bratislava, Vrůtky .............. )
Aleson píše:ale naprosto nechápu, proč je na voze, který jezdil ve velkých počtech všude po Československu ( takže má velmi univerzální využití ), obrovský nápis SEVEROZÁPADNÍ DRÁHA.Pro modeláře Moravy a Slovenska obzvlášť - FAKT paráda ! Pochybuju, že někdo zkoumá na kolejišti konkrétní číslo vozu, ale ten nápis bije do očí. Skoro na každé druhé lokomotivě a motoráku je domovské depo Karlovy Vary, Turnov, Děčín , max. ještě tak Praha, Plzeň. nebo něco z téhle západní oblasti ... Fakt mě to vytáčí ! .... zřejmě se všude prosazuje "Mistr Liberec" ..... Jako by zbytek Československa téměř neexistoval .....
( Ostrava, Česká Třebová, Brno, Břeclav , Žilina, Bratislava, Vrůtky .............. )
Aleson píše:No to jsem zase unešen !Vůz Ds-k Roco mám dlouho objednaný, na reálném snímku se mi i líbí víc "plastická" střecha a nějaké detaily, které na MTB nejsou, ale naprosto nechápu, proč je na voze, který jezdil ve velkých počtech všude po Československu ( takže má velmi univerzální využití ), obrovský nápis SEVEROZÁPADNÍ DRÁHA.
Pro modeláře Moravy a Slovenska obzvlášť - FAKT paráda ! Pochybuju, že někdo zkoumá na kolejišti konkrétní číslo vozu, ale ten nápis bije do očí. Skoro na každé druhé lokomotivě a motoráku je domovské depo Karlovy Vary, Turnov, Děčín , max. ještě tak Praha, Plzeň. nebo něco z téhle západní oblasti ... Fakt mě to vytáčí ! .... zřejmě se všude prosazuje "Mistr Liberec" ..... Jako by zbytek Československa téměř neexistoval .....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník