DISKUZE-Novinky H0 2025 (komentáře)

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Re: DISKUZE-Novinky H0 2025 (komentáře)

Příspěvekod Martin70 » stř 02 črc, 2025 3:05 pm

Deathlosopher píše:
Depo HCV píše:Inovace od MTB -

_www.mtb-model.com.jpeg

Ví někdo, o kolik budou tyto vozy dražší oproti původním verzím bez osvětlení? Jde mi hlavně o vozy Bt. I bez osvětlení nejsou tyto vozy zrovna nejlevnější...

Dnes jsem četl na FB příspěvěk od AMB Modely, že cena bude stejná.
https://www.facebook.com/AMBModely
"Teď od července MTB Model do vozů Bix, Btn, Btn, BRa, a Bt dodává DCC osvětlení interieru a koncové osvětlení. Cena zůstává stejná a osvětlení bude instalované. Na webu výrobce je u těchto vozů značka DCC".
A ještě jedno průběžné doplnění pro ty co nemají FB. Dotaz zákazníka : "Bude nějaká možnost se dostat k sólo osvětlení bez nákupu vagonu?" Současná odpověď pana Daleckého z AMB Modely : "Já předpokládám, že určitě ano, Já určitě objednám."
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.
Martin70

Příspěvekod Deathlosopher » stř 02 črc, 2025 7:49 pm

Martin70 píše:
Deathlosopher píše:

_www.mtb-model.com.jpeg

Ví někdo, o kolik budou tyto vozy dražší oproti původním verzím bez osvětlení? Jde mi hlavně o vozy Bt. I bez osvětlení nejsou tyto vozy zrovna nejlevnější...

Dnes jsem četl na FB příspěvěk od AMB Modely, že cena bude stejná.
https://www.facebook.com/AMBModely
"Teď od července MTB Model do vozů Bix, Btn, Btn, BRa, a Bt dodává DCC osvětlení interieru a koncové osvětlení. Cena zůstává stejná a osvětlení bude instalované. Na webu výrobce je u těchto vozů značka DCC".
A ještě jedno průběžné doplnění pro ty co nemají FB. Dotaz zákazníka : "Bude nějaká možnost se dostat k sólo osvětlení bez nákupu vagonu?" Současná odpověď pana Daleckého z AMB Modely : "Já předpokládám, že určitě ano, Já určitě objednám."

Děkuji mockrát, to je super zpráva, to jsem fakt nečekal. A to samostatné osvětlení do dřívějších Bt se bude taky hodit. :-)
Deathlosopher

Příspěvekod radula63 » čtv 03 črc, 2025 7:54 am

_www.mtb-model.com.jpeg

Na obou stranách až s novou generací plošných spojů. NIKOLIV HNED OD 7/25 u všech dodávaných vozů. Aktuálně se zpracovávají i starší desky s doplněnou DCC malou destičkou a tam bude jen osvětlení na jednom čele! (viz. aktuálně vyráběné H0 020 vozy). Avšak interier bude pod F5 a koncová světla pod F1 (ne jako dřív, že pod F0 se konce ovládaly i s interierem). Dekodér bude umět krátkou i dlouhou DCC adresu i analogový režim.
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Depo HCV » čtv 03 črc, 2025 11:48 am

PROČ ????
model MTB
H0_CD_830_157.jpg
a
skutečnost této řady - velikost oken
830_159.jpeg
830_159.jpeg (146.25 KiB) Zobrazeno 463 krát

830_152.jpeg
830_152.jpeg (81.35 KiB) Zobrazeno 459 krát

Další zmršenina od MTB ........... :oops: :oops:
Depo HCV

Příspěvekod jirie123 » čtv 03 črc, 2025 1:35 pm

Tak dlouho to budou prznit, až to vyrobí Němci nebo Rakušané. :lol:
jirie123

Příspěvekod M&T » čtv 03 črc, 2025 2:05 pm

Ako by povedal samotný modelársky mág p. Báňa ... kvôli posraným oknám sa predsa nebude namáhať ... kupujte čo vyrobím, a keď to konečne niekto vyrobí poriadne tak tým potom zaplňte modelbazar a aukro, kde to aj za značne zníženú cenu bude de facto nepredajné ....
M&T

Příspěvekod PavelGregora » čtv 03 črc, 2025 2:14 pm

Ono je to naprosto jednoduché. Pokud značná část lidí kupujících modely ani neví, jak vypadá skutečná lokomotiva, kterou má model reprezentovat, tak si MTB vždy najde kupce. Navíc ušetří čas a finance při výrobě formy. Ale nemusíme zoufat. U našich sousedů moc dobře vědí, že je u nás stále dost i těch, kterým záleží na kvalitě, a tak nám stejné modely vyrobí, i když tu MTB chrlí zmetky rychlostí blesku. A nesmím opomenout jednu nejmenovanou tuzemskou firmu, která také umí. Mnohdy dokonce lépe než u Roco a Piko. Jen toho moc nedělají.
PavelGregora

Příspěvekod M&T » čtv 03 črc, 2025 4:25 pm

Mimochodom, na FB ROCO sa objavilo video s pripravovanou E469. Myslím, že sa máme na čo tešiť.
M&T

Předchozí

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)