Pawlik píše:Bzučení způsobuje zapnutý Railcom.
Já ho mám v nastavení centrály zapnutý a vše je ok. To vrčení bylo nějak hlasité? Když dám ucho těsně k mašině, tak slyším velmi slabé vrčení, ale při běžném poslechu není nic slyšet.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Pawlik píše:Bzučení způsobuje zapnutý Railcom.
Ossi píše:Zdravím. Měl bych dotaz: Dá se nějak rozšířit knihovna lokomotiv na Multimausu od Roca? Má kapacitu 64 položek a já už mám pomalu vyčerpáno. Přinejhorším přepíšu adresy zabrané digitalizovanými vagony do do druhé MM (do slave konektoru) a stávající MM nechám čistě na lokomotivy. Jinak používám z21 start odblokovanou klíčem a k ní WiFi router tp-link (rozšiřovací sada od Roca). Díky za radu, Ossi
Smil píše:Mohl bych se zde někoho zeptatm jestli při upgradu starých dekoderů zimo přes Z21 se má odškrtnout pole CV verification? (nahrazuje to CTRL+ALT+Z, jak je psáno na straně 12 z roku 2021?) Mám to nově a píše mi to, že nemám zimo dekoder přitom je tam MX645.
Fefu píše:kdybych já radil kamarádovi, tak bych ho tlačil do Z21 kvůli nahrávání zvuků.
petr2023 píše:Jelikož v tomto světě jsem totálně neznalý, tak neumím kamarádovi odpovědět. Ptá se mně, s čím by měl začít a sice jestli si koupit start set od Tilliga, nebo od Roco. Jak jsem to tu zběžně pročetl, tak Roco by měla být lepší volba i když je zde jen nějaká základní centrála. I s tou by ale mělo být v pohodě možné ježdění po běžném kolejišti pomocí přiloženého ovladače. Případně je dokonce možné její rozšíření pro možnost ovládání mobilem místo tím ovladačem, ale to stejně prý není žádoucí, takže by teoreticky měl i tento základ opravdu stačít. Je to tak, nebo je lepší Tillig?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník