Bmo v TT

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Příspěvekod VoVo » úte 21 dub, 2009 8:31 pm

Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech :)
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:47 pm, celkově upraveno 1
Přátelé, tak s tímhle fórem, já jsem skončil.
VoVo

Příspěvekod TTmili » stř 22 dub, 2009 12:11 pm

No tak tohle udělá radost i mě pokud se bude dělat ve verzi ČSD jako Bap protože ty od TT clubu co tam někdo dával fotky jsou fakt děsný a stříkání takových krásných modelů je poněkud drastický aspoň pro mě.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod Jarda H. » stř 22 dub, 2009 2:37 pm

To VoVo : tak to radost není (jen) malá, ale dost velká !! Bude-li tedy Bap/Bmo v ČSD, pak na 99% jdu do toho :!: Takže snad příští rok bude hotovo, k prodeji. Podle těch katalog.čísel Kuehna je vidět, že nechtějí zůstat jen u první "vlaštovky" Bmto ČD.

To TTmili : fotku modelu TT-club jsem z jejich stránek sem dal tady do fóra já, protože (v těch minulých dne) byly k porovnání jen fotky a už z těch obrázků bylo vidět, že se model firmě Kuehn OPRAVDU povedl :lol: na rozdíl od TT-clubu :!: Takže si nezbývá jen přát další modely Kuehn pro ČSD/ČD ve velikosti TT !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod TTmili » stř 22 dub, 2009 7:15 pm

Tak tak, mě ty vozy od TT Clubu připadají pomalu jako ty co byli nabízeny v Deltaxu. Něco mezi odlitkem z burzy a papírovou vystřihovánkou z ABC ale Kuehn to je něco jinýho, sám vím o čem mluvím protože dva ale jen německý mám doma a můžu potvrdit to co psal jak Jirka Sládek tak Vojta (VoVo) na svým webu, jen s tím že nemůžu porovnat kvalitu potisku protože mám uplně jiný typy. Ale spřažení nárazník na nárazník, dokonalý podvozky, dobře zpracovaný interiér a vůbec co se týče zpracování obecně tak kam se hrabe Tillig, a ten TT Club to je spíš takovej výstřel do tmy aspoň podle mě, to se chytit nemůže už jen proto že vypadá neuvěřitelně uměle a navíc jako by byl zkracený, nebo to tak příde jen mě?
TT
DIGITÁL
TTmili

Příspěvekod Hekttor » úte 12 kvě, 2009 6:30 pm

Kdyby byl někdo nedočkav verze ČSD a nebál se do toho pustit sám....
http://www.hekttor.biz/index.php?lng=CZE&m=1&act=katt&kat=6&kod=22015
Hekttor

Příspěvekod TTmili » stř 13 kvě, 2009 3:33 pm

Tak já bych se nebál teď sem si sehnal další za 600Kč takže bych i na to jeden měl. Ale říkám si radši si počkat a mít to profesionálně než něco patlat doma. A mimochodem jak je to teda s tou ČSD verzí? Mě pomalu příde že to je spíš fantom tohohle fóra než budoucnost.
TT
DIGITÁL
TTmili

Příspěvekod VoVo » stř 13 kvě, 2009 4:29 pm

Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech :)
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:44 pm, celkově upraveno 1
Přátelé, tak s tímhle fórem, já jsem skončil.
VoVo

Příspěvekod badliner » stř 13 kvě, 2009 4:52 pm

V ČSD bude...protože buď ho vyrobí Kuehn, pokud ne tak se bude vyrábět na zakázku z Čech....
badliner

Osvětlení Bmto Kuehn - analog

Příspěvekod Mirek Moc » úte 22 pro, 2009 12:36 pm

Podařilo se mi celkem slušně a hlavně za málo peněz ( náklady do 80Kč)osvětlit patrový vůz od Kuehn. Tak nechám na vás jak to zhodnotíte. Udělal jsem i návod, ale nevím jak ho publikovat. Kdyby měl někdo zájem , pošlu na mail.
Obrázek
Obrázek
Mirek Moc

Předchozí

Zpět na Velikost TT (komunita TT)