M&T píše:StandaR píše:
Kdyby jeli na kvalitu, zase všichni budou nadávat že model pak stojí 7 tisíc a víc v analogu
Celkom by ma zaujímalo, ako ste prišli na to, že správne nakreslenie proporcií modelu v 3D potom výsledný model predraží o niekoľko tisíc CZK .... A mimochodom, preleštenie formy na to, aby okná boli číre (a nie ako zo 70-tych rokov 20-teho storočia) tiež nestojí toľko, aby bol model nepredajný ...
Pro mě je ale kvalitní model mnohem víc, než jenom dokonalé proporce.. Za těch 7 a více tisíc očekávám, kvalitní proporce (nemusí být dokonalé, někdy to prostě nejde, nebo to třeba taky v té zmenšenině nevypadá tak jak by si někdo představoval), leptané doplňky. Na tomto všem kvalitní nátěr. Samozřejmě pak kvalitní pojezd, dobře navrženou desku s kvalitní přípravou na digitál (včetně powerpacku). Dost mi záleží i na kvalitě balení, když lokomotivu rozbaluji, nechci mít dojem že otevírám něco co je zabalené v krabičce co vypadá že se při trošku ostřejším pohledu rozpadne..
Nejsem nějaký velký zastánce MTB(I když se to teď možná nezdá), sám jsem všechny svoje MTB lokomotivy i vozy prodal. Ale za tu cenu za kterou to MTB dává do světa si myslím, že je to prostě hračkovější model, který v provozu nikoho nepohorší. Do vitríny pro někoho s nakoukanou lokomotivou není žádný model MTB, myslím si že bez výjimky.
Slova "buďme rádi, že aspoň někdo něco dělá" jsou už dnes taky špatně, protože všichni by to dělali líp... jen by se Vám to za ty ceny pak asi buď nevyplatilo, nebo neprodalo