Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Ivan píše:Paní Věro, jestli je to z důvodu odpovědi na Zlámalíkovu věcnou kritiku, tak mi to přijde škoda. Rady mi přišly přínosné.
K budovám, kontrast tam taky vidím ovšem je-li stavitel skutečně model kitchen, pak se o výsledek nebojím.
michal_d píše:...publikuje své výtvory na Facebooku ModelsKitchenCZ ...
Zlámalík píše:Nevím, zda to tady kolega bude číst, ale srdečně doporučím upravit rámy na velikost, která se dá vystěhovat dveřmi a naložit do auta. Osud kolejiště Radka Wimmera budiž výstrahou.
Kromě okna bude dobré se dostat i k topení, až poteče ventil. A škoda těch bočních stěn, ta místnost mohla být o hodně větší - za nimi určitě nic užitečného není, jak nyní bývá zvykem u novostaveb.
Ivan píše:Škoda, že ty rámy pro jistotu nerozdělil.
Jinak hezky pokračuje, budu sledovat a doufám, že sem občas nějaká fotka padne.
Dusan píše:Já to vnímám teda jakože jen "stoly", kolejiště jako takové, rozdělené do příslušných segmentů bude na tom položené? Jinak to je slepá ulička. Budovy hezký, ubral bych na hrubosti té omítky, zvlášť na té druhé. Ty rohy bývají většinou hladké, omítka když už hrubší, tak jen na plochách. Jinak pěkný projekt.
Zlámalík píše:Kolega zdá se bude druhý Tempotaxi, hromada fotek, reflexe žádná.
Pane kolego, dovolím si upozornit na fotku "Rámy 3", díl Táborský most. Tady je zásadní chyba v konstrukci s ohledem na údržbu. Když už máte dvě a dvě nohy na koncích stolů u zdi (proč?), využijte to a pro díl s mostem na ně dejte jen podpěru/kolejničku, aby se celý díl s mostem dal vysunout od okna a odnést ven z místnosti pro případ mytí okna nebo čehokoliv jiného. Díl s mostem taky nepotřebuje ty dvě nohy uprostřed, při téhle síle trámků by to uneslo chlapa. Kvůli té změti noh dole se nedostanete k oknu, blokuje to ukládání materiálu a zejména pak úklid pod kolejištěm. Taky bych nedával krabice před okno, nebude tam cirkulovat vzduch a okno se bude rosit (a plesnivět).
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 3 návštevníků