Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hank píše:Pavel-HP píše:...byl bohužel nacamranej. To je pech.
Já tomu nerozumím. Jezdit nacamranej je normální a když někdo nemá pech, nepřimotá se k nezaviněné nehodě a zrovna si nemusí fouknout, tak se nic neděje?? Kromě toho 1,9‰ není zbytkáč... Ten člověk na mašinu nepatří.
StandaR píše:Vím, že by to bylo plné kontroverzí a mnozí by to nechtěli, ale naprosto nekompromisně bych měřil všem při nástupu na službu obsah alkoholu s tím, že pod výsledek se musí podepsat ten co to měří.
Nadýcháš? Jdeš okamžitě domů třeba na týden neplacenýho volna, nikoho neohrozíš a příště si to třeba rozmyslíš. Opakuje se to? Ahoj, tam jsou dveře.
Nebyla by to oblíbená metoda, zároveň chápu že není moc lidí co to chcou dělat. Ale já osobně prostě chci mít důvěru v toho člověka co se mnou má jet třeba 160km/h.
Michal Šuhajda píše:...těm, kteří za provoz zodpovídají (a nejsou to jen strojvedoucí), věřím...
Michal Šuhajda píše:..To už mi přijde rozumnější automatický test jako součást zprovoznění lokomotivy, neuděláš test/ neprojdeš tak se prostě lokomotiva nerozjede.. I když je to taky dost fantazie, ale něco podobného se testovalo u aut...
tomkanka píše:J...Nechci nic a nikoho omlouvat, ale stále je to "jedna paní povídala"..
hummus píše:No, jelikož s tím strojvedoucím ČD ukončili pracovní poměr (to je pokud vím oficiální prohlášení ČD), tak to JPP asi nebude.
Odběr krve v nemocnici potvrdil přítomnost alkoholu u strojvedoucího Českých drah, do jehož elektrické jednotky ve středu na pražské Balabence narazil motorák společnosti KŽC Doprava. Uvedla to dnes policie.
Patrik Novák píše:Zničený most .
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků