od Petr Barchánek » čtv 12 zář, 2024 8:55 pm
Minule jsem si tady povzdechnul nad pseudomodelem od Tilliga, dneska se koukneme na ty cisterny od IGRA.
Podotýkám, že současná VI. epocha jde dost mimo mě, mám současné železnice v práci dost, tak jí nepotřebuju mít ještě na kolejišti. Nicméně, ty cisterny mě opět praštily do očí. Na stránách Railco sice tyto vozy vůbec nejsou v nabídce, ale na stránách IGRA je fotka skutečného vozu i modelu byť se nepatrně liší v číslech. Okamžitě mě zaujalo nepoměrně větší logo Railco. To je způsobeno tím, že logo je jak u předlohy tak na modelu vepsané do třech polí plátů izolace kotle následovně Ra ilc o. Jenže proč je na modelu to logo na první pohled větší? Aha, ono je to přeplátování jinak dělené na modelu a jinak na skutečním vagonu, model má o jedno pole víc. V tom případě asi nemá cenu řešit, jestli je patina spočívající v očištění loga správná či nikoliv. Možná - jak je vidět na odkazech výše - u North American Coal Company (NACCO), když technici po akvizicích menších společností přebírali starší vozy dnes už zaniklých firem, tak patříčné místo pro logo vypucovali (na vypucování celého vagonu nezbyly peníze) a nalepili ta svoje loga, ale pucovat místo pro logo na funglovce z výroby v Nymburce přímo pro (ústecké) Railco? To mi přijde divné.