Moderátor: Michal Dalecký
fousek píše:Takže to bude ČD V. epocha a ne ČSD a IV. epocha?
A ještě se dozvědět, jestli 58563 bude jídelní, nebo lůžkový vůz...?
No asi raději víc věřit fotkám.
petrha píše:vlado.s píše:Kde je ten pán so žabotlamom?![]()
![]()
Co pán ze žabotlamem, ale co ten s pomerančem nebo s rosničkou, někdo mi říkal, že si piko bylo přeměřovat žabotlam, a že se jim moc líbila šestinápr.laminátka, takže ji asi také udělají. No připadá mi to tu jako klub snílků, kteří by si mohli založit vlastní skupinu na FB!! Mimochodem, S699.0 PIKO vyrábělo v "N" na sklonku sedmdesátých letech, možná ji tedy v N-ku vyrobí......
vlado.s píše:Ale k téme, je zaujímavé a zároveň je škoda, že polský poschoďák je v kategórii expert v plnohodnotnej verzii a naše sa opakovane roky vyskytujú len v hobby verzii. Nemáte niekto vysvetlenie prečo to tak je?
OndraFíra píše:vlado.s píše:Ale k téme, je zaujímavé a zároveň je škoda, že polský poschoďák je v kategórii expert v plnohodnotnej verzii a naše sa opakovane roky vyskytujú len v hobby verzii. Nemáte niekto vysvetlenie prečo to tak je?
Čím by to mohlo být netuším. Možná u nás prodejci nemají zájem o dražší variantu vozu a upřednostňují levnější hobby verze, aby snáze prodali. Jinak si to neumím vysvětlit.
jipol57 píše:Dovozce? Proč by měl být? Podle mě si obchodníci objednávají přímo od výrobce.
Svratka píše:Myslím, že stesk po plnohodnotných patrácích by bylo dobré napsat přímo panu Renému Wilferovi do Pika. Na nových konstrukcích modelů je poslední roky vidět zásadní pokrok a odklon od hračkovosti, je možné, že patra jsou brána jako dojezd bez vývoje, podobně jako fůra jiných modelů a je vžité dogma, že ČSD/ČD je jen hobby verze. Je třeba dogma zbořit! Čím víc modelářů se o to pokusí, tím větší bude šance! Zkusíme to?
Raudnitzer píše:jipol57 píše:Dovozce? Proč by měl být? Podle mě si obchodníci objednávají přímo od výrobce.
Jste uplne mimo, udelejte si ico a zkuste si to objednat naprimo. opravdu to je tak jak pise Svratka, piku tu dela dovozce pan H. a napřimo vám piko neproda ani kolo, hezky vas odkaze na oficialniho dovozce do cr, uz se to resilo i s pravnikem a nehne s nimi nikdo
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků