hank píše:Martin70 píše:...to číslo je už v prodeji?
V e-shopu ho nabízejí.
Díky za informaci Hanku. Už jsem se kousl, neváhal a sedl na vlak (tedy zdražený Zlínským krajem od září na trase 12Km z 20,- na 29,-Kč za jednu cestu...!) a časopis si koupil.
Psal jsi na K-reportu, že se posouváme na Balkán. Já nechci urazit Balkánské státy, takže si spíš myslím, že ve spoustě oblastí spíše do Kocourkova. Bohužel.

P.S. Taky bych předpokládal, že by měli být předplatitelé zvýhodněni, cenově, nebo alespoň včasným dodáním časopisu. Pokud předplatitelé dostanou výtisk tři týdny po distribuci ve volném prodeji, tak je to špatně a neúcta k nim. Co s tím má společného burza? To jako co neprodají tam, pošlou předplatitelům? Přece ten kdo zaplatí předem, má mít časopis rezervován a vydavatel má jistého zákazníka a nenese riziko, že se výtisk na křídovém papíru neprodá. Já mám předplacen Železniční magazín, tam vychází číslo o 14 dnů později, tedy zpětně za uplynulý měsíc. A prý dostávají předplatitelé časopis dříve než je na stáncích. Takže tak.
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.