JendaTT píše:Dobrá, nechám se poučit - existuje tedy zařízení (dekodér pro návěstidla), které je připojitelné k Loconet a splňuje stejné podmínky použití, jako u dekodéru od belgarat-a?
Zdeno ma pravdu v tom, ze zadny "prevratny dekoder" to neni. Je fakt, ze pro ovladani tolika svititek bylo nutne preorat kompletne Sidluv program (neveslo by se to do RAM), ale to je jaksi "jen" vetsi rozsah; nikoliv lepsi funkce. Ale presne to byl zamer, tak co ... pod vyhybnu se mi tech desticek vic nevleze, uz takhle ma elektronika 2 patra

Ostatne ani to rizeni LEDek neni ani prevratne, ani moje -- pouzil jsem knihovny ShiftPWM, protoze si s tim autor skuecne vyhral. To neni BASCOM

ale C++.
Zdeno ma taky pravdu ze DCC je pekelne stare, a zabordelene postupnym pridavanim ... ale zdokumentovane, ne tak idiotsky jak LocoNet -- takze zatim DCC, a pockam si na rozsireni LCC (nebo neceho lepsiho), ktere prevalcuje oboji. V duchodu bude co delat

HonzaM: kolik navestidel obslouzi 1ks MGP dekoderu ? Obslouzi jeden kus 2x petisvetlo (vjezd), 8x ctyrsvetlo (odjezdove, na kazde koleji 2) a 3x seradovaci ? Ja vim ze je mnohem jednodussi koupit 4x MGP, a pohodlne je konfigurovat dotykacem ... ale take pekelne drazsi, mne posaci konfigurace pomoci CV, treba s asistenci JMRI. Stejne tak je mozna pohodlnejsi koupit 3-4ks UNIARD treba od DCCdoma. Zabere to vic mista (a vic penez), zalezi na rozlozeni navestidel - protoze to mozna bude ucelnejsi kvuli vedeni kabelu.
Kazdy soudruh podle vlastni uvahy.
Zdeno: vazne jsi pred 20 lety udelal dekoder pro 80-160 LEDek

? Najdes mi na
http://www.archive.org v zababovu kde to bylo ? Podival bych se rad.