Moderátor: Michal Dalecký
Pavel 152 píše:Nejedu v HO, ale slyšel jsem, že v regině MTB je pohon v řídícím voze. Jak to pak zapadá v diskusi výše. Co pohání to trio, řídící vůz?
Pavel
sidlo píše:Ne 1× 814+914 a 1× 814+014. Z toho postaví jedno trio 814+014+814 a zbyde mu 1× 914. V tom právě postrádám smysl.
Michal Dalecký píše:Novinkové "rajky" ROCO kat.č. 77004![]()
frenkus píše:Foto sergeje od Piko https://www.piko-shop.de/de/artikel/die ... 38194.html
jipol57 píše:Já si myslím, že je to jen nějaký šotek, jak je to zatím uvedené v nabídce u MTB. Regionovy mají přesná inventární čísla, v párech 814+914 stejné. Trojdílné pak od 200 výše s tím, že 014 je poloviční od sudého čísla z dvojice 814. Např: 814.217 + 014.009 + 814.218
Pokud vím tak se nikdy nekombinovaly náhodně. Aby MTB nebraly v úvahu správná čísla, tak takoví barbaři snad nejsou. Uvidíme až to bude u prodejců.
Já osobně si ale počkám na původní nátěr, jestli bude.
frenkus píše:Určitě koupit zimo a nahrát zvuky Jacek, piko totiž nepoužívá zimo, takže zvuky od Jacka nahrát nepůjdou
jirie123 píše:frenkus píše:Určitě koupit zimo a nahrát zvuky Jacek, piko totiž nepoužívá zimo, takže zvuky od Jacka nahrát nepůjdou
Díky za odpověď.
A nebylo by lepší v tom případě koupit verzi bez zvuku?
Tam ale budou asi mimo dekodéru a reproduktoru chybět i jiné věci pro snadné ozvučen, že ano?!?
jirie123 píše:frenkus píše:Určitě koupit zimo a nahrát zvuky Jacek, piko totiž nepoužívá zimo, takže zvuky od Jacka nahrát nepůjdou
Díky za odpověď.
A nebylo by lepší v tom případě koupit verzi bez zvuku?
Tam ale budou asi mimo dekodéru a reproduktoru chybět i jiné věci pro snadné ozvučen, že ano?!?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků