Moderátoři: Michal Dalecký, Hekttor
Jardax píše:Na druhou stranu nechapu tu reakci na seriova zapojeni, prijde mi to pomerne (dost) hystericke, vzhledem k tomu, ze nejde o atomovy vyzkum a napetove rezervy jsou vic nez dostatecne (schvalne, kdo z vas ma 20V za gretzem?) a tezko se k nim jeden z dvojice seriove zapojenych kondenzatoru muze dostat.
Jardax píše:Uz jenom proto, ze jaksi z principu lze predpokladat, ze takova konstrukce bude ze soucastek na to primo zakoupenych, tedy zrejme i ze stejne serie. At uz budou mit svod jakykoliv, tedy v ramci toleranci, je to putna.
JBr píše:Rad bych navazal na to, co mi psal pred x prispevky Zdenek Valter. Pokud pripojim 3V motorek k dekoderu pres odpor cca 200 ohmu (+- odpovida potrebnemu napeti a maximalnimu proudu na motorku v situaci, kdy do nej dekoder laduje 16V), bude to funkcni a hlavne bezpecne? Nebo mam na digitalni jezdici MUV v TT zapomenout?
Jardax píše:Mily Zdenku, protoze jsem se v podobnych diskusich naucil urcite toleranci, klidne ti odkyvu ze o tom nic nevim, budu delat ze neplacas nesmysly a budu si myslet svoje.
Co ty na to, spokojen?
Pája píše:JBr,radši bych kouknul po motorku na 12V,vždyť jich je,např. malá MASHIMA MA-MHK MICRO 10 viz : http://www.letrainmagique.com/Tarif_mashima.htm a nebo motórek z nějaký N-kový/případně Z-kový lokotky.Neboj,pojízdná Muvka v TT určitě dřív nebo později bude,osobně vím o 3 lidech co jí plánují a jednu rozpracovanou jsem už držel v ruce.A víc neřeknu,páč mlčím jako hrob.![]()
![]()
Zdenek Valter píše:Pánové vznesu poznámku - nepovažuji zapojovat elektrolyty či tantaly do serie za šťastný nápad !!!!!
Zpět na Železniční modely vytvářené přesnými technologiemi (hekttor.biz)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků