od Myšpulín » stř 15 bře, 2023 4:51 pm
Na kolejišti mám tyto tři, žádné v původním provedení, a jsem s nimi spokojen. Ale trochu trvalo, než jsem se k tomuto stavu dostal. Původně je vyráběl Pilz, byly v provedení takové nějaké poměděné kolejnice a srdcovky z nějaké poměděné kovové slitiny. Viz odkaz o pár příspěvků výše. Ty jsem po prvním otestování okamžitě zavrhl. Pak jsem sehnal už od Tilliga, geometrie je úplně stejná, kolejové pruty současná klasika (Code 100) a srdcovky lesklé. Jenže já je potřeboval upravit stejně jako ty, tj. u dvou nahradit dvojici výhybek angličany, u té třetí nahradit dokonce tři, přičemž dvě za angličany a ta třetí výhybka za opačnou (kolej odbočuje, nejde rovnoběžně). Bohužel angličani od Tilliga nebyly a tak jsem použil Pilze. A postupně začalo zlobení. Sehnal jsem sice nějaké, nevím kdo je vyráběl, měly srdcovky takové šedé (jestli renovace Pilz nebo předchůdce Tillig) ty už byly celkem dobré. Ale bylo jich málo. Nakonec jsem je ve skryťáku nahradil klasikou od Pika A Gleis, mají stejnou geometrii a byly jen o trochu delší, což žilpil napravil, a nemusel jsem řešit zbytek stanice. Takže chce to jen se nebát, dobře si to rozměřit a pustit se do toho. Stačí ti koupit vše potřebné v kusovkách (pokud možno se stejným Code) a zjistit, jak jsou fixované pruty v podloží. Nikde se totiž neříká nic o tom, že oba sousední pruty v koleji musí mít spojky na stejném místě. Budeš zkracovat, takže někde vyhodíš kus kolejnice a nahradíš ho přečnívajícím kusem z navazující koleje. Tím se ti to krásně zpevní a i bez slepení to drží pohromadě. A pokud tomu nebudeš důvěřovat, můžeš to nalepit na slabý karton a pak to už jako celek vložit na místo. Ale jak tu padlo, je i alternativa to zakoupit hotové.
H0, III až IV, ČSD, nemodelář