Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Nakonec jsem to však nevydržel a pustil se to realizace
Kavka_ píše:A je to tady zase: "Zakopl jsem v dílně, převrhl šuplík s materiálem a koukám, že je z toho kolejiště"
MirekTT píše:Ono nakonec tyhle mini projekty jsou asi budoucnost modelové železnice. Vyjde to levně, není to náročné na prostor a skladování. Je to plně mobilní a při pečlivém zpracování i dobře prodejné. Neklade to nároky na elektroinstalaci a ovládání a na popojetí s vitrínovými miláčky je to naprostý luxus.
Po mých zkušenostech se stavbou kolejišť, pracností s přírodou a budovami, s provozem z moduliště, na sobě pozoruju čímdál menší chuť stavět něco většího.
Tomuhle fandím.
MirekTT píše:Ono nakonec tyhle mini projekty jsou asi budoucnost modelové železnice.
Ivan píše:Parádní překvápko a rovnou v provozu
Námět se mi moc líbí
hopeter píše:HonzoM když ono fakt každého baví něco jiného a tak je to asi dobře. Pro mě už je Nekoncová nekonečné dílo a ještě dlouho nebude hotová tak aby byla krajina , budovy atd. Mezitím jsem postavil pět minikolejišť ...
HonzaM píše:MirekTT píše:Ono nakonec tyhle mini projekty jsou asi budoucnost modelové železnice.
Doufám že ne, nechápu proč. Záleží samozřejmě na každém čemu dá přednost já obdivuji kolejiště kde vlaky mohou opravdu jezdit. Třeba jako nedávno představená marwinova hlavní trať, nebo jako “Kolibov” které staví jirka1984. Klobouk dolů, k tomu mám obdiv. Když něco malého, tak raději moduly, které lze zapojit do moduliště a opravdu si občas s kamarády zajezdit. Nerozumím tomu proč se pouštět do něčeho takového raději, než čas věnovat na dostavění pěkného projektu lokálky. Daleko lepší je třeba NeKoncová TT, jako staví Honza Petera, kde je možně si zajezdit jak “na ruku”, tak s RocRailem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků