M&T píše:Tak plus len ten kocúr (T466.2) - vyzerá to byť perfektne spracované. Ale o tom už nejaký čas vieme.
Na druhej strane obrovské mínus zasa za tie Raj-ky. IV epocha opäť len pačudesný set kde je každý vozeň iný. Ja teda neviem, či si niekto v Roco uvedomuje, že takto sa tie vozne snáď nikdy nemohli stretnúť (iný majiteľ, farebné prevedenie, ...) v jednom vlaku ? Keď už to chcú tlačiť do setu (OK, set je balený dobre a kupovať 3 ks tiež nie je problém), prečo neurobia jednoducho jedného majiteľa s rôznymi inventárnymi číslami ? Fakt by ma zaujímalo, kto to tam vymýšľa. Aj z marketingového hľadiska sa mi to zdá ako riadna blbosť, lebo určite by sa predalo viac zmysluplných setov ako tieto nezmysly ...
Dá sa Vám to problížiť tak, že vidíte kam vozne patria? Mne to priblížiť nejde, možno budú z jednej vlečky, farba cibulí nemusí byť rovnaká v rámci jednej vlečky, to by bolo naopak plus. Ucelené vlaky kde sú všetky vozne farebne rovnaké sú nuda, takto by to vyzeralo reálnejšie. Otázkou zostáva farba spodku...
Čo ma mrzí, je pokleslé logo u šumperskej 749, už jednu takto odprezentovali a skutočný model aj tak zprznili.
III-IV-V, ČSD-ČD-ŽSR, 1950-2000.