fulda píše:Ahoj,
velmi zajímavá a nedokumentovaná otázka je, co považuje v takovém případě 65210 za vstup. Při troše štěstí bych se mohl podívat, až jí budu mít náladu rozebrat.
Nezapomeň, že je tam LNCV2, kterej říká, po jakém čase se ten booster režim zapne. Výchozí je asi čtvrt minuty.
To je právě to, nad čím jsem přemýšlel, jestli nemá být kabel od "centrály" Daisy II z Loconet-B zásuvky přiveden do "boosteru" Daisy II do Loconet-T zásuvky, ale zaprvé se to bojím zkusit, a zadruhé mi to přijde jako nesmysl, že by z pinů 1 a 6 najednou bylo čteno RailCom, když do té doby je tam tvrdé napájení. Spíš si myslím že přepnutím LNCV1 na 1 (centrála pracuje jako booster, viz konec manuálu) se změní v Loconet-B zásuvce "směr" RailCom na pinech 1 a 6, místo vysílání je bude centrála číst. Ale proč to nefunguje, nebo kde dělám chybu netuším.
S tím časem zapnutí jsem hýbal, nastavil jsem půl sekundy, efekt to nemá žádný. Ještě jsem nezkoušel hýbat s tou pauzou RailCom, to vůbec netuším co by mohlo být.
Jinak Honzo, na Daisy II určitě nejde připojit ovladač do libovolné zásuvky, v Loconet-B není co by ho uživilo a pokud se ovladač do dané zásuvky omylem strčí, ani se nerozsvítí. Naopak to o možnosti centrály pracovat jen jako zesilovač se píše ve všech návodech co jsem viděl na konci, v jednom byl i obrázek jako ten výše, ale s použitím druhé Daisy II, ale ten návod už vůbec nemůžu najít. A v německo jazyčném návodu přímo u Uhlenbrocka (ale opravdu jen v něm) je mezi vyjmenovanými kompatibilními boostry právě i Daisy II přepnutá do módu booster.