Moderátor: Michal Dalecký
fousek píše:V této souvislosti by mě zajímalo, jak dopadl kdysi připravovaný model ČS -Train. Proč se nakonec nevyráběl? Formy na něj zřejmě měli hotové.
julius.chabada píše:Celkom som sám na seba nahnevaný. Dlho som odolával kúpe tohoto modelu od MTB, až som si ho vlani kúpil a to MTB väčšinou ignorujem pre ich povestnú "kvalitu" spracovania a tvarovej presnosti. Verím, že aspoň Roco s touto mašinkou poteší, aj keď variánt asi bude poskromne oproti MTB.
jirie123 píše:Takže když se časem udělá kabina s prolisy je šance i na trojkovou sérii ???
jirie123 píše:Takže když se časem udělá kabina s prolisy je šance i na trojkovou sérii ???
M&T píše:jirie123 píše:Takže když se časem udělá kabina s prolisy je šance i na trojkovou sérii ???
Veľkí výrobcovia ako je Roco robia väčšinou formy univerzálne zložené z jednotlivých dielov. Takže určite pri výrobe formy počítali aj s alternatívou kabíny s prelismi ... Preto keď dôjde na túto verziu len vymenia príslušný diel formy a lisujú ďalej ... Samozrejme, asi nikto teraz netuší kedy sa aké verzie budú vyrábať ...
nem.str píše:M&T píše:jirie123 píše:Takže když se časem udělá kabina s prolisy je šance i na trojkovou sérii ???
Veľkí výrobcovia ako je Roco robia väčšinou formy univerzálne zložené z jednotlivých dielov. Takže určite pri výrobe formy počítali aj s alternatívou kabíny s prelismi ... Preto keď dôjde na túto verziu len vymenia príslušný diel formy a lisujú ďalej ... Samozrejme, asi nikto teraz netuší kedy sa aké verzie budú vyrábať ...
Dovolím si oponovat, pokud by to tak bylo, tak proč za ty roky nemáme od Roca 2-světelného brejlovce, ale jen 4-světelného, tištěný spoj je stejný jako bardotka, jen by muselo být jiné čelo. ...
nebel píše:Jà se zeptám spíš na historii... Nedaří se mi najít, do kdy jezdily lokomotivy T466.2 bez předního zábradlí před kapotou, tak jak je to na fotce. Bylo to jen krátce po vyrobení, nebo tak jezdily několik let? A byla to otázka jen pár kusů, nebo vpředu neměls zábradlí celá 60kusová I. série? Nikde jsem o tom nic napsaného neviděl a fotky jsem našel jen takové, kde už mají lokomotivy zábradlí po celém obvodu ochozu.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], jipol57 a 6 návštevníků