Prostor se mi líbí, zkusil jsem spáchat skryťák úplně jinak.. Ale je to pak o tom pokud se autor nebojí řezat koleje v úhlu a případně ještě řešit spirálu tak aby na manipulaci ve skryťáku bylo dost místa. Takže ano, vyškrtl jsem hned několik zadání

Celá situace by šla ozrcadlit na spodní stranu, nebo upravit
Na modulu pod oknem by se scházely celkem 4 cesty(2 směrem do dvou skrytých nádraží ve formě smyček a 2 směrem do viditelných části na opačných stranách panelu), zeleně vyznačená by stoupala nahoru k viditelné části a na pravé straně panelu by stoupala spirálou, aby bylo to ono místo k manipulaci. Oranžová by zůstala na výšce 0 a tvořila jeden ze dvou stejných skryťáků. Na původním plánku je skryté nádraží o třech odstavných kolejích, osobně si myslím že to je prostě málo. Nechci znít jako nějaký maniak na počet kolejí, ale myslím si, že pokud nedojde k navýšení počtu kolejí, dřív nebo později příjde lítost.
Největší problém bych asi viděl v potřebě řezat koleje skrytého nádraží v úhlu, ale už několikrát se ukázalo že to zase takový problém není.
Obrázek je jen tak co mě prostě napadlo, pokud bude autor tématu chtít, dá se to určitě rozvíjet i jiným směrem