EDIT: Z fotek je patrné, že SN má dokonce dvě patra (nejspíš zakončené vratnými smyčkami? ). Škoda, že nemám detailnější pohled.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
RadekH0 píše:Ve svém fotoarchívu jsem našel další pěkný příklad s použitím polokulisy. Bohužel netuším, o jaké kolejiště se jedná. Třeba někdo napoví
EDIT: Z fotek je patrné, že SN má dokonce dvě patra (nejspíš zakončené vratnými smyčkami? ). Škoda, že nemám detailnější pohled.
radula63 píše:RadekH0 píše:Ve svém fotoarchívu jsem našel další pěkný příklad s použitím polokulisy. Bohužel netuším, o jaké kolejiště se jedná. Třeba někdo napoví
Předmětné kolejiště je Miroslava Vlčka (pán v černém triku). Na fotce s polokulisou je stanice Březová, která je nyní už dost přestavěná. Nicméně v této konfiguraci už dost let stavěno není, jelikož Miroslav Vlček a Josef Němeček svoje modulovky spojili dohromady, k nim se přidali další (i já) a vystavují jako MPK (moduláři plzeňského kraje).
Aktuálně už modulovka všech od MPK dosahuje délky okolo osmdesáti metrů.
RadekH0 píše:Díky moc za info. Bylo by prosím možné získat na pana Vlčka nějaký kontakt? Rád bych se dozvěděl víc o kolejišti z fotky.
milan ferdián píše:Od francouzského modeláře.
-m-
milan ferdián píše:Od francouzského modeláře.
-m-
Abe Simpson píše:milan ferdián píše:Od francouzského modeláře.
-m-
Byl by někde odkaz na víc informací o tomto kolejišti?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků