Podle mě už tam toho cpeš až moc.
1) Kusá kolej k rampě je opravdu hodně krátká (tak na jeden vůz). Z fotky to vypadá, že při dvou vozech již není dodržen průjezdný průřez. Vedení silnice se mi líbí ale dvouproudovka k takovému nádražíčku je úplně zbytečná.
Raději bych silnici udělal užší (jedno z aut při míjení klidně počká) a využil bych pár centimetrů k prodloužení kusé koleje a posunutí skladiště. Tím ti vznikne i pěkný prostor pro panelovou plochu volné skládky.
2) Nová kusá kolej k uhelným skladům je dobrý nápad, ale ne v těchto místech. Připravíš se zase o spoustu místa, které je potřeba vyhradit pro cestující a pro auta ke skladišti a volné skládce. Nezapomeň, že auta již v té době byla běžná, takže i cestující odjíždí v osobních autech. Kdo jde pěšky, potřebuje mít k bezpečnému odchodu aspoň nějaký chodníček. Určitě k nádraží bude jezdit autobus, který zde musí mít vybudovanou zastávku a mít prostor k otočení a tak dále.... A do toho by jsi tam chtěl dát další kolej s plochou pro uhlí se sklápěčkama a nakladačema. S takovým ruchem by byla autonehoda aspoň 2x týdně
Podle mě je moudřejší využít prostor, který jsi získal po narovnání oblouků stanice a kusou kolej udělat tam. Co se nevejde, tak už je jakoby mimo panel.
Měřítko TT, epocha: V./VI.
DCC