Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hank píše:JaroHo píše:Ten Piko pošťák stál na ITvlaky 742,- Kč prosím.
Colonel32 píše:Musím říct, že v určitém směru je sbírání Lega mnohem jednodušší. Tam jsou všichni smíření s tím, že sběratelská cena některých zajímavých setů jde strmě nahoru. Třeba takový 10020 LegoSanta Fe Super Chief. Že stával něco přes tisícovku a když jste měli štěstí, tak ve výprodeji za 250,-? Jenže pokud ho chcete dneska, dáte 5 a půl tisíce plus doprava plus dph za použitej a nebo 11 za neotevřenej. A taky si můžete zkontrolovat, že to nejsou jen ceny za které ten set "nabízí", ale že jsou to i ceny, za které se skutečně běžně prodává.
JaroHo píše:Já jsem asi staromódní, ale mám k tomu jiný postoj. Každý chce bohatnout s rukama dozadu, já si vážím lidí co ruce dozadu nemají, co něco umí a můžou předávat dál třeba i řemeslo, učit děti dovednosti a zručnosti. Před takovými smekám
Colonel32 píše:JaroHo píše:Já jsem asi staromódní, ale mám k tomu jiný postoj. Každý chce bohatnout s rukama dozadu, já si vážím lidí co ruce dozadu nemají, co něco umí a můžou předávat dál třeba i řemeslo, učit děti dovednosti a zručnosti. Před takovými smekám
Ale já nerozporuju to, že bychom si měli vážit lidí co něco umí. Ale to co mi vadí je, že (a teď s drobnou nadsázkou) 50 procent příspěvkového obratu v tomhle vlákně je "to je ale blbec, koupil to dráž než by měl" a druhých 50 procent je "to je ale hajzl, prodává to dráž než by měl".
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků