Moderátor: Michal Dalecký
frenkus píše:Tak to vypadá že Roco změnilo čmeláka a bude bez čelního proužku.
https://www.roco.cc/de/product/237737-C ... ducts.html
fousek píše:Mě by docela zajímalo, kdo bude chtít novou Nohabku, když NMJ jí dělá pěknou a ve všech variantách najednou. Je sice cca o 20 euro dražší, ale má už vestavěnou přípravu na zvuk. Zvuková verze je +/- stejně drahá.
Je tam hodně modifikovaných variant, ale zásadních novinek už tolik není. Například letos poprvé není pro Poláky není žádná nová lokomotiva. Asi se na PIKO dostavila krize. Doufal jsem v EU05.
Dále jsem si všimnul, že se v Piku nevyznají v českém označení. Když je na obrázku lokomotiva s cedulí T435, je v katalogu uvedená jako 720. Totéž obráceně a platné i pro laminátku. Jinak mě novinky ničím nepřekvapily. Čekal jsem i něco modernějšího, třeba Desiro Arriva ČR. Doporučená cena 270E za Stadler GTV ČD je opravdu sebevědomá.
A teď dotaz, do jakého časového období se vejdou ty rychlíkové Y ČSD?
radeksindy píše:flopik: Opět to nejde bez chyb. Vůz Be 2-1296 měl jinou skříň, to byl totiž původně vůz ABe, který byl válce degradován. U F si nejsem jistý, ale je to vůz poslední série z roku 1918 a myslím, že tyto vozy už měly elektrické osvětlení.
K NOHAB NMJ jen tolik,,,, . Taky není u modelu manuál k digitálu a jaký decodér to má. Na stránkách NMJ jsem nic nenašel a na dotaz neodpověděli.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků