Ivan píše:Ono mi přijde, že v TT poslední dobou "cokoli zeleného dlouhého osobního ČSD" zmizí hned.
V bazarech to platí na 100%. Ceny raději nebudu komentovat.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Ivan píše:Ono mi přijde, že v TT poslední dobou "cokoli zeleného dlouhého osobního ČSD" zmizí hned.
Ivan píše:Colonel32 píše:Ono mi přijde, že v TT poslední dobou "cokoli zeleného dlouhého osobního ČSD" zmizí hned.
Keďul píše:Mně ta cena celkem nepříjemně překvapila, čekal bych tak o litr míň, ale musíme se s tím holt smířit, jeden kousek jsem si předobjednal, řekl bych, že teď se rozhoduje, jestli pro nás Piko příště udělá další český model, tak objednávejte, čím víc se Laminátek prodá, tím je větší šance na další modely ( přimlouval bych se za E 499.2 )
lisacik píše:RSC píše:Jejda, to bude u mne bezva stádo laminátek, jsem rád, že ji tak brzy udělají.![]()
![]()
Budu je brát hned se zvukem a na tohle se vážně těším a jsem zvědav, jak bude vypadat vůči H0vé, kterou mám... Určitě to bude super i v TT.
Dovolim si reagovat na ...jak bude vypadat vůči H0vé, kterou mám... Určitě to bude super i v TT... Pozeral som si "pribalovy letak" a jeden rozdiel som nasiel. Pri HO verzii je osvetlenie podvozku a zda sami, ze pri TT verzii osvetlenie nie je, alebo je to tam inak spravene? Osobne mi to nevedi, ale niekomu co pozna HO verziu to mozno bude chybat.
Lisko
Trainmaniak píše:Novinky Roco 2022: https://ttmodelar.eu/index.php?route=in ... ws_id=1534
Faustovka má mít předělaný pohon.
Ivan píše:aspoň, že Roco po loňském oťukání trhu na TT nezanevřelo, uvidíme do budoucna, zda se pochlapí více.
user_241 píše:Na chvilku jsem zapochyboval, jestli se taková kombinace mohla vyskytovat a přesvědčil se, ze ano.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník