vorisekml píše:Piko už má hotové podvozky "labuťaky" pod hektora. Tak snad příští rok lepší varianta než ten letošní mostecký paskvil.
Co je myšleno tím mosteckým paskvilem? Myslel jsem, že je to nějaká SSSR varianta.
Moderátor: Michal Dalecký
vorisekml píše:Piko už má hotové podvozky "labuťaky" pod hektora. Tak snad příští rok lepší varianta než ten letošní mostecký paskvil.
vorisekml píše:Mosteckým paskvilem je myšlena letošní T 435.0140 PIKO 52428
Kulsud píše:vorisekml píše:Mosteckým paskvilem je myšlena letošní T 435.0140 PIKO 52428
To ano, to jsem viděl na obrázku. Ptal jsem se, proč mosteckém, když tam jsou nápisy v azbuce.
Kulsud píše:Každá otázka snad nemusí být zpochybňována ne? Někdo opravdu nemá znalosti a tak pochybuje. Včetně mě. Já nerýpu, nemám ironické poznámky, nemyslím to zle, dvojsmyslně nebo snad pohrdavě. Odpověď na otázku proč se jedná o mostecký paskvil jsem se nedozvěděl.
Sandy píše:Kulsud píše:Každá otázka snad nemusí být zpochybňována ne? Někdo opravdu nemá znalosti a tak pochybuje. Včetně mě. Já nerýpu, nemám ironické poznámky, nemyslím to zle, dvojsmyslně nebo snad pohrdavě. Odpověď na otázku proč se jedná o mostecký paskvil jsem se nedozvěděl.
Koukám, žes tady už osm let.
Za tu dobu sis mohl všimnout, že tu je pár týpků, kteří toho moc neznají, ale tváří se, že sežrali "Šalamounovo ho....".
Jen nechápu, proč sem vlastně lezou. Jejich výkřiky do tmy mají nulovou vypovídací hodnotu a jejich návštěva tady pro ně musí znamenat neskutečnou frustraci...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: janto, nebel a 1 návštěvník