Fox píše:Poslední vývoj: prodejce mi vrací peníze s tím, že ani opravený, ani jiný model od MTB nedorazil.
...
Z toho mezi řádky čtu, že se výroba zadrhla a výrobce vzniklé problémy řeší.
Mám podobnou zkušenost. Po prvním postavení na koleje nepotřeboval vůbec ozvučení. Chrochtadlo hotové. Za tu chvíli testování neprojel ani jednu výhybku (vše továrně hotové EW1, EW2 a IBW s kovovými srdcovkami) do odbočky (pardon - jednu jednou projel, ale tak pomalu na kolejišti nikde nikdo nejezdí). Takže šel na reklamaci.
Po velmi rychlém vrácení, a zřejmě úpravě setrvačníku přímo u prodejce, se rachocení v nízké rychlosti skutečně uklidnilo a bylo takové, jaké bych si u modelu představoval. Na výhybkách však stále vyskakoval. Co mě překvapilo, že hluk z pohonu(?) se přesunul do vyšší rychlosti - při na polovinu vytáčeném analogovém ovladači. Byl tedy reklamován podruhé.
V průběhu komunikace s prodejcem jsem byl 3x obviněn z neschopnosti a špatně položených kolejí. Tak jsem si na zkoušku na koleje postavil novou Piko-páru a také Kühn Brejlovce s 3 metry dlouhým cisternovým (vše nové Kühn) vlakem. Nečekaně nic nevykolejilo, ani při sunutí do odbočky.
Po další výměně zdvořilostních frází mi už jen na účtu cinkla vrácená platba.
Vzhledem k rychlosti reakce si dovolím tvrdit, že se motoráček ani jednou až k výrobci nedostal.
Osobně si tedy myslím, že výrobce nemusí o spoustě problémů vůbec vědět, protože je “odfiltrují” prodejci.
Tím nechci MTB ani náhodou bránit, protože to, co předvádí, je diletanství a pohrdání zákazníky nejvyššího kalibru.
Tímto jen konstatuji vlastní zkušenosti, nikoho nenávidím, ani nikomu nechci brát iluze.
Tom