Stará dílna v traťovce je patinována a umístěna na místo. Je přidán strom a keře podél budov a plotu. Od kolejí to vypadá takto. Před starou dílenskou budovou je lavička, hasicí přístroj, je zde venkovní tyčový sklad a dvě dílenské skříně. Před kanceláři je lavička, hasicí přístroj, sudy, stará kamna a paleta.
Obě tratě směrem do Děčína a Kladna budou pokračovat do tunelu. Bude zde kopec, proto zde vznikla malá opěrná zeď u traťovky. Na tuto zídku pak budou navazovat opěrné zdi tunelového portálu. Na volný prostor bude ještě všelijaký drážní materiál.
V traťovce přibyl sklad na různý materiál. Rampa je zde jen z jedné strany. Materiál se doveze autem nebo vysokozdvižným vozíkem ze železničního vozu. Prostě není nad ruční práci. Za remízou přibylo trochu uklizeného nepořádku.
Přidal jsem vozový park. Bohužel vše kolem MUVek, vozíku a drezín se mně tam nevejde. Potřeboval bych trochu více místa. Na další vozy, jako jsou stavební vozy a jejich lokomotivy bych potřeboval další stanici na jejich uskladnění. K tomu by bylo potřeba pár budov a prostor na takovou věc je stejně velká, jako obě stanice.
Poslední budova, která bude ve traťovce je nově postavená dílna pro novou techniku, která se postavila v první polovině 50let. Stará budova vyhořela za války.
Tak traťovka je hotová. Teda postavená. Ještě se přidají pidi lidi a další drobný materiál. Vedle dřevěného skladu je postavena nová budova dílen. Na jednom čele jsou dva vchody. Od plotu je vchod do kotelny a vedle je kompresorovna. Pak přibyl sklad na uhlí před jeřábem a vedle je hned otevřený venkovní sklad na pojízdné stroje. Přibylo pár stromů a keřů. Nová dílna a hned vedle je sklad uhlí. Pohled na kus širé trati od budoucího tunelu. Přístřešek pro pojízdné stroje.
A zde je ještě místo na zastavění. Ale co tam dát. Mám takovou představu tam dát bytový dům ČSD a požární zbrojnici drážních hasičů a požárníků taky. Ale nejsou zase požární auta, jako Praga RN, Barča a je jen Tatra 111.