George V. píše:Jsem.
Tohle je čistě spekulativní debata, ale - za prvé má Roco ještě pár "laků" CD pro bastardy jen pro naše správy k dispozici (oba Najbrty, Pepína, trikoloru, TSS Cargo, ve IV. ještě modro-žlutou, starý CD Cargo pravděpodobně neudělají). Za druhé, i kdyby použilo stávající masky beze změn, pořád to znamená podstatnou úpravu forem kvůli bokům a el. výzbroji na střeše. A za třetí - nebyli dosud schopni udělat ani BR 247, diesel Vectrona, ačkoliv jezdí od r. 2015 v DE/A a ačkoliv to znamená "jen" úpravu boků a střechy a to navíc bude v krátké době brázdit koleje celé střední Evropy flotila stovky duálních Vectronů, které objednalo DB Cargo. Osobně si myslím, že v následujících několika letech je to naprosto nereálné a dokládám to na příkladu těch Vectronů - dokud má dostatek bar. variací, bude Roco sázet je. I kdyby vypustilo od 2022 jednoho bastarda pro CD/CSD ročně, má na 5 - 6 let vystaráno. Pro DE trh může udělat ještě starý DB a Railion.
Pokud někdo ví něco více a chce se podělit, rád se nechám vyvést z omylu.
Výhrady mám i ke smyslu tohoto modelu. Myslím si, že zájem o bastardy bude brzy rapidně klesat a bude to s nimi jako s posledními Roco brejlovci. Ano, Najbrty prodají kdykoliv a kdekoliv, hlavně druhého. Kupují je pro Němce i DE eshopy a prodávají. Ale ty další... No, nevím. Starší modeláři, co dělají striktně svoje starší epochy, řekl bych, už bastardy mají (PIKO, ACME) a maximálně dokoupí jednoho, dva a budou mít přebastardováno. Ti, co dělají novější kolejiště - co s nimi budou dělat? Vždyť už kromě letošního Carga jezdí 371 jenom na jedné trase, nikde jinde to neuvidíte. Daleko větší hlad by byl určitě po esech 363/362, jenže ty jezdí jen tady a viz odstavec nahoře. Jsem na to opravdu zvědavý. Strategii Roco, proč bastard, chápu, ale i tak si myslím, že je to model naprosto zbytečný.