Tak malý progres ve stavbě..... (žádná velká sláva to není, ještě bude potřeba spapat hodně kašičky a natrénovat, než se mi trochu srovnají ruce a nebude to vypadat jak umělecké dílo ze školky

)
Dcera pravila, že mašinka musí jezdit do tunelu (hrad s princeznou na kopci jsem zatím ukecal), takže jsem malinko upravil plány a na kolejišti vyrostla velká neforemná hrouda, kterou bylo potřeba trochu ořezat.
Chvíli to vypadalo, že bude jednoduší položit kolejiště na zem a chvíli skákat, ale nakonec to není tak nejhorší.
Hrubé práce sochařské tedy pomalu postupují, stejně jako práce natěračské.
Barvení kolejí bylo docela labůžo, ale nakonec to taky dopadlo, stejně jako štěrkování.
Práce je pořád kupa, ale té opravdu hrubé pomalu ubývá. O to víc jí pak bude při všem tom patinování, zesvětlování a zatmavování, zatravňování a zelenění....však to znáte
Příjemné je, že v tomto měřítku a rozsahu je spotřeba materiálu opravdu minimální. Půl malého panáku štěrku a je zasypané celé kolejiště

Co se týče staveb, tak je rozmalována staniční budova typ LV/H, ale ta ještě chvilku zabere.
První stavbou tedy zřejmě bude skladiště, které bude přesocháno z původní vystřihovánky minbox.

Pro záchodky hledám zatím nějakou tu vhodnou předlohu a u šturců rozmýšlím, zda si troufnu na "kolejnicové" nebo vyměknu a přijdou osadit betonové bloky nebo dřevěné ohrádky podle vstřihovánkového vzoru.
V čem ale pořád nemám jasno je pravý roh. Zda zde vytvořit manší plochu ze silničních panelů a umístit, řekněme, malou nakládku dřeva nebo zda podle plánku vymyslet nějakou tu vedlejší budovu se zbrojením. Tady mi ale naprosto uniká, co eventuálně zvolit. Pokud byste měli nějakou radu, tak určitě budu jen rád.....já jsem v tomto případě poněkud dutý