Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
dudlifuk píše:... Som schopny si model vyrobit uplne od zaciatku z vlastnych komponentov, ziadna stavebnica. Tak isto som schopny si tovarensky model opravit alebo upravit k obrazu mojmu, a je je dno ci je to MTB alebo Roco. Ziadny vyrobca dnes nevyraba dokonaly model, aspon v TT nie. ...Takze priatelu, zamysli sa nad tym co si napisal a nabuduce si podobne komenty odpusti. ...
Pavel 152 píše:Takový motor tam dávají,
https://de.aliexpress.com/item/10050019 ... 4e94bd3-16
Je strašně drahý.
Pavel
Ferys píše:Tak já asi budu první, nebo jediný, kdo bude reklamovat. Včera jsem osadil model dekodérem a konečně otestoval na kolejišti. Téměř na každé výhybce a angličanu model vypadne. Jak na zaštěrkovaných, tak čistých v SN. Jiné modely MTB, Roco, Kühn nemají problém. Jsem zklamanej a slušně řečeno dost naštvanej.
RSC píše:[Když jsem našel, kde to je, raději jsem si ušetřil čas a poštovné. Ano, špatná to metoda řešení, ale pro mne jaksi přijatelnější.
Pavel 152 píše:Stalo se mi taky, že vyreklamovaný model měl jinou závadu nebo už nebyl k dostání stejný typ.
Jestli máš pohon tichý bez vibrací, tak neriskuj a stáhni si k sobě disky kol sám. Odklopení převodovek budeš provádět při čištění sběračů stejně. A stisknutí je maličkost.
Pavel
workous píše:Je tu někdo kdo tuto závadu reklamoval? Tuto velikost nemodeluji jen mne to zajímá...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník