I když moje babička říkala: " Kdo haléře nešetří, koruny neuhlídá!"
Moderátor: Michal Dalecký
Sandy píše:Tak řešit u investice za "dvacku" jedno nebo dvě spřáhla za 80.- Kč...?
I když moje babička říkala: " Kdo haléře nešetří, koruny neuhlídá!"
xmatejx píše:Kdo má trochu hlouběji do kapsy a nebo je šetřílek povahou, silně doporučuji s nákupem EDK 750 ČSD počkat tak 9 měsíců. Budou slevy, podobně jako verze ÖBB nebo DB je dostupná nyní o 16 % níže proti MSRP, což je opravdu citelná úspora.
Osobně si myslím a to jsem fakt rád (nevěřil jsem tomu), že Roco naší verzi jeřábu nabízí, že to skončí dalším fiaskem daným omezenou kupní silou českého (a SK) zákazníka. Zdejší eshopy mají model "na objednávku" nebo 1-2 kusy skladem, čili ani ty moc nevěří, že se větší počet prodá. Možná ale Roco vyrobilo výrazně méně kusů, je to možné.
Michal Dalecký píše:Tak já nevím hmmmm už jsem objednával dalších 10 kusu a jdou dobře na odbyt. První várka dorazila minulý týden:
xmatejx píše:Roco vypustilo 73217 Vectron Regiojet 193 206-0
DC digitál mají již některé eshopy, DC analog bude následovat.
Modeláři puristé by ale neměli zapomínat, že od května t.r. všechny Vectrony Regiojet již neslouží jako tažná u osobních vlaků, nýbrž byly převedeny do tzv. státního postrku nákladních souprav na Vysočinu a u rychlíků je nahradily lokomotivy TRAXX. Prodávané soupravy LS Models nebo PIKO jsou již minulostí...
julius.chabada píše:Klídek: http://sledovani.55p.cz/regiojet_301_2021/
George V. píše:Má Roco ještě nějaké provozy Halleinu (AU)? Prý tam měli ve městě trochu vlhčeji...Já jenom, že u novinkového Brejlovce zmizel kvartál vydání.... Tak snad to nic neznamená.
elvis.jarous píše:Mě odpověď také zajímá, ale tohle Matěji není odpověď na otázku.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků