Moderátor: Michal Dalecký
martin tichý píše:...není to jen nějaký sentiment stárnoucího mašinkáře, věřím, že i většina mladších ročníků uzná, že tomu tak prostě je, pozdější všelijací najbrti apod se tomu původnímu provedení zkrátka nevyrovnají.
hummus píše:Pokud by Roco uvedlo brejlovce v Najbrtu, tak mi myslím, že by to byl ještě větší propadák něž "zelená s bleskem"
hummus píše:Krásně je to vidět na M152.0 čsd vs 810 ČD. Tedy IV. vs VI. epocha. Pro M152.0 se musela dodělávat celá jedna série, aby byly modely pro všechny předobjednávky.
Mafry píše:Pro zajímavost, mohl byste prosím uvést, které modely jste počítal do které epochy? Děkuji.
hummus píše:No, jo. Špatně jsem to napsal. Myslel jsem druhou várku pod stejným číslem (62924 a 62924-1).
hummus píše:Pan Báňa je nepochybně dobrý obchodník, ale ani Roca nejsou hlupáci a vědí co se prodává a co ne. Myslet si, že vyrábí jen na popud několika lidí, kteří jim připravují podklady je naivní.
George V. píše:Zelená je se stejným číslem? Já mám první T 478.3082....
xmatejx píše:Ano, mohl:
62916 VI.
62918 IV.
....
Mafry píše:Nedalo mi to, seřadil jsem si to do tabulky a byť čísla vycházejí stejná, tak už to nevypadá tak "jednostranně".
xmatejx píše:1. Toto téma jsem začal, prosím o jeho ukončení. Než nás utne méně zdvořile admin...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků