Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Střelec píše:...na svoji "línou nudlovku" bych potřeboval něco malého.
Ivan píše:Nemyslím si, že by kuehnovi vypálili rybník, ale sám jsem nalomený MTB pořídit.
Radku, myslel jsem to jako malé pošťouchnuti, prostě jsem i dříve tušil že stejně budou rychlejší než kuehn. Jsem rád že se pouští do nových modelů, zatím mam od MTB jen jednu barcu, nějak mne zatím nic nezaujalo motivem ani kvalitou provedení. Nicméně už vidím tendenci na nějaké zlepšení a věřím, že další modely už budou pro mne zajímavé (např čekám na krokodýla ve starším ČSD provedení, možná i Pielsticka v prvním nátěru).
Kuehn šel bohužel s kvalitou trošku dolů, tak uvidíme jak dopadne srovnání těchto modelů. Sice mám M152 i rozestavěný na pojezdu ALS, ale asi i tak pořídím zřejmě od každého jeden, když výsledny model bude odpovídat fotce. Aspoň to bude pestré
Scoot píše:Z domova... Igra (TT)
https://www.facebook.com/igramodel/
BohousP píše:Je samozřejmě na každém výrobci, jako propagaci si zvolí, ale myslím, že web pořád zůstává tím nejrozšířenějším. Ale komu není zhůry dáno, ksichtokniha ho nespasí.
T 478 3022 píše:Já předpokládám,že se tomu budou točit kolečka.Alespoň trochu.....
Radek Strnad píše:Já také doufám, že modely vypodloží kouskem igelitu a tedy nebudou odřené od blistru.
Colonel32 píše:BohousP píše:Je samozřejmě na každém výrobci, jako propagaci si zvolí, ale myslím, že web pořád zůstává tím nejrozšířenějším. Ale komu není zhůry dáno, ksichtokniha ho nespasí.
Nepřipadá vám to trapné se navážet do výrobce jen proto, že nepoužil vámi preferovaný způsob jak informovat o novinkách?
a) výhoda FB je hrozně jednoduché sdílení příspěvku. Může být komplikovanější ho zpětně dohledávat, ale pokud jde o informování o novinkách, tak to nevadí. A taky to usnadní šíření této informace mezi lidmi, kteří příspěvek okomentují, olajkují nebo mají v přátelích někoho, kdo něco z předchozích udělá.
b) je tam jasně uvedeno, že podrobnosti půjdou v dohledné době na web
.
zderem píše:M152.0 od MTB 2ks skladem například v Tróji. (10:30 - 15.6.)
pospa píše:Tak že by sme se přeci jen dočkali motoráku M240/820 v TT?
Ted přípojný vůz, novinka MTB https://mtb-model.com/pages/product.php ... meritko=TT
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků