Ahoj Tomáš, čítajúc tvoje príspevky a pozerajúc tvoje obrázky z 0n30 koľajiska som čím ďalej tým viac presvedčený, že sa tu rodí nový krásny model
kusu americkej železnice s typickými stavbami a koľajovými vozidlami. Je vidieť, že ťa to baví a robíš to pre radosť, a tak troška ti závidím - samozrejme v dobrom.
Kedysi som bol (tak ako mnohí iní modelári - možno aj ty) na modelárskom rázcestí, do čoho sa pustiť, a práve "amerika" ma dosť lákala, chcel som preháňať nulkové K27 -ky
(moja srdcovka - videl som niektoré z nich neskutočne dobre ozvučené aj s perfektne vyfukujúcim "dymom" - robil to nejaký nadšenec v USA aj na predaj) ale akosi som zaváhal.
Spomenul som si na to, keď som pozeral tieto modely, (asi túto stránku poznáš), uvidíme niečo také u teba?
https://southwest-narrow-gauge.myshopif ... 2-8-2-k27sJa viem, sú to dosť veľké lokomotívy, ale keď pozerám na tvoje "logo" - asi K36 (?), tak sa ti tieto mašiny zrejme tiež páčia. Ale možno nejakú C16-ku alebo C21-ku by si
na tú točňu ešte dostal, či nie? Ja viem, K-27 by mala byť na 0n3 rozchode, ale aj tak

Prajem veľa úspechov a hlavne veľa radosti a zábavy pri budovaní "ameriky".
Jozef