Pozn.: Automaticke rizeni bude jako doplnek. Potrebuji dat detem do rukou tablet se schematem nadrazi (nebo casti kolejiste), aby to ridily "skoro manualne".
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
belgarat píše:- Aby to vypadalo stejne, dodal jsem nove SVG pro Output - okopiroval jsem SVG "Route" pod spravnymi jmeny. Pomoci "SVG" jde volit obrazek, a muze byt ruzny v zavislosti na obsazeni a postavene ceste
Kdybych prisel na to, jak mam priradit v ramci action listu Outputu konkretni hodnotu do promenne, aniz bych na to prirazeni musel zavadet zvlastni akci, tak by se to notne zjednodusilo
Rosik píše:Já teď velmi řeším na RocRail fóru a s Digikeijs návěstní znaky české návěstní soustavy. Chci použít dekodér návěstí PeLi, který umí Extended Accesory DCC Packet a zobrazovat tak až 20 návěstních znaků s pomocí 1 adresy. Bohužel je problém s LocoNet u DR5000, který to prý snad neumí přenést. Každopádně, pokud se mi to podaří vyřešit s Digikeijs, pak bych chtěl pomocí SVG vytvořit i obrázky pro každou návěst.
snowbear píše:Vzdycky to bude o tom, ty zavislosti nejakym zpusobem pretavit do "programu".
sidlo píše:snowbear píše:Vzdycky to bude o tom, ty zavislosti nejakym zpusobem pretavit do "programu".
No a není jednodušší, místo toho obtížného tavení, použít systém, který ty závislosti už v sobě obsahuje?
sidlo píše:snowbear píše:Vzdycky to bude o tom, ty zavislosti nejakym zpusobem pretavit do "programu".
No a není jednodušší, místo toho obtížného tavení, použít systém, který ty závislosti už v sobě obsahuje?
belgarat píše:Zajiste. To by ovsem nesmel mit stovky (jinych) chyb - pokud myslis JMRI.
snowbear píše:A jsme u te subjektivni dojmologie...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků