Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod konopaslik » sob 17 led, 2009 7:16 pm

Tak koukám na fotky z dnešní mimořádné schůze. Karel tvoří, Richard tvoří, Daník tvoří, Karlos tvoří, já tovřím, ale Dan si čte... Ve druhé půli fotografií se to trošku změnilo. Karel pomáhá, Richard s Daníkem kibicují, Karlos tvoří, já tvořím, Dan se cpe. Pomalu začínám chápat to tempo. :)
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod dan » sob 17 led, 2009 7:43 pm

Ale v četbě jsem se inspiroval na další dílo a jíst se musí né :D
Ale zítra to dodělám neboj :shock:
N TT H0 www.skoda100nacestach.cz
dan

Příspěvekod Dan Buchtela » sob 17 led, 2009 7:56 pm

konopaslik píše:Tak koukám na fotky z dnešní mimořádné schůze...

No tak fajn, že se kocháš... A kdy se podělíš? :-)
Dan Buchtela

Příspěvekod konopaslik » sob 17 led, 2009 8:16 pm

Dan Buchtela píše:
konopaslik píše:Tak koukám na fotky z dnešní mimořádné schůze...

No tak fajn, že se kocháš... A kdy se podělíš? :-)

Kocháním bych to zrovna nenazval. :) Ale na nějaký ucelený report je jich ještě málo, zítra se musí víc cvakat a to nejen lidi, ale hlavně díla. Fotek toho, co jsme postavili, jsem tam našel minimum.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod konopaslik » ned 18 led, 2009 11:14 pm

Je to tam...
konopaslik

Příspěvekod Radek Mende » pon 19 led, 2009 4:28 pm

konopaslik píše:Tímto dávám na vědomí Radkovi, že jeho veškeré formy jsou nyní u Karla (Doja).

Já vím,mám v nich GPS chip pro sledování pohybu a počtu odlití, kvůli přesnému vyučtování. :!: :lol:
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Nakupováníčko...

Příspěvekod scalewelly » úte 20 led, 2009 10:51 am

Zravím mašinkáři ...

jen pro info... ve čtvrtek jedeme s konopaslikem na nákupy do Řep k Daleckému a pak na srázek, takže pokud tam někdo budete něco chtít tak napiště, koupíme a večer dodáme na srázku :D

... takže vláčku zdar ... :roll:
scalewelly

Příspěvekod petrh » stř 21 led, 2009 7:04 am

tak jsme se dostal dneska na stranky konopaslika a fotky ze setkani noveho kridla Nka a musim rici, ze jste se cinili a smekam klobouk az dolu k podlaze...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod konopaslik » stř 21 led, 2009 7:27 am

petrh píše:tak jsme se dostal dneska na stranky konopaslika a fotky ze setkani noveho kridla Nka a musim rici, ze jste se cinili a smekam klobouk az dolu k podlaze...

Budiž ti to inspirací pro "Zacinam s moduly dle Zababova, zatim nevim za N ci TT" :)
konopaslik

Příspěvekod petrh » stř 21 led, 2009 8:14 am

konopaslik píše:
petrh píše:tak jsme se dostal dneska na stranky konopaslika a fotky ze setkani noveho kridla Nka a musim rici, ze jste se cinili a smekam klobouk az dolu k podlaze...

Budiž ti to inspirací pro "Zacinam s moduly dle Zababova, zatim nevim za N ci TT" :)

no inspiraci to je rozhodne, s Danem B. vedu docela prubezne dialog, ale porad se bojim te mini velikosti pri svych rychle se horsicich ocich:/
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Neboj

Příspěvekod Doja » stř 21 led, 2009 8:20 am

Neboj, furt je to ještě moc velký. Samej detail. Vím o čem mluvím :D :D .
Doja

Příspěvekod konopaslik » stř 21 led, 2009 8:26 am

petrh píše:
konopaslik píše:

no inspiraci to je rozhodne, s Danem B. vedu docela prubezne dialog, ale porad se bojim te mini velikosti pri svych rychle se horsicich ocich:/

To mi povídej. Nejhorší na tom je, že člověk má pořád ty Téčka tak nějak "v oku" a ta velikost mate, nemám představivost a odhad o tom, kolik co zabere místa. Ale na druhou stranu - to místo to výrazně šetří, to je fakt.
konopaslik

Příspěvekod petrh » stř 21 led, 2009 8:40 am

jj na 40 cm udelas hodne vic nez na TT, ale skoro je to sazet kyticky lupou:D
H0 se synem
petrh

Příspěvekod Dan Buchtela » stř 21 led, 2009 12:32 pm

Slušná lupa se vždycky hodí, to je fakt. Hele, prozradím Ti malé tajemství - v Zababově mají skoro všichni N-kaři brejle (včetně mě) a z nově příchozích v poslední době to "kazí" jen konopaslík, ale slíbil, že se v tomto taky brzy polepší :-)
Naposledy upravil Dan Buchtela dne stř 21 led, 2009 9:50 pm, celkově upraveno 1
Dan Buchtela

Příspěvekod milan ferdián » stř 21 led, 2009 1:22 pm

petrh píše:jj na 40 cm udelas hodne vic nez na TT, ale skoro je to sazet kyticky lupou:D

Můžeš být klidný,když už to tajemství Dan prozradil,tak já ti jen dodám,že při mých XX dioptriých, při stavbě modulu a provozu vlakových souprav na layoutu, už nepoužívám oči,ale speciální navigační zařízení. :D :D :D Fakt funguje to.
Co se týká konopaslíka,ten nás určitě dožene mílovými kroky. :D :D :D Stačí ,jak bude hledat častěji upadnutý šroubek z lokomotivy.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy