Nova doska plosnych spojov s Plux22 uspesne otestovana. Jedna sa o univerzalny plosny spoj pre dekodery ZIMO typu MX a MS s instalaciou do modelov od ACME typu 163/263/363/150/350/372 a ich pribuznych. Na doske je k dispozicii fyzicky 9 vystupov. Okrem standartneho osvetlenia je mozne pouzit vystupy na osvetlenie stanovista aj strojovne. Kratka ukazka so zvukom 362 od Streca Fera:
Chcem sa spytat tych, co mate 362 model. Ta bocna tabulka, na ktorej je logo CD, je to sucast vylisku karoserie alebo je to len nalepena tabulka? A zaroven sa chcem spytat aky dekoder je v original zvukoje verzii? Je to ESU? Ak ano, nevie sa ktora verzia? Zial ich stranka stoji za nic, skoro ziadne info. Dakujem
Vaše videa odebírám i od Ferdinanda G.ale chtěl jsem se zeptat, jak je to těžký a přes co se zvuky esu vyrábí, když má člověk zdrojové zvuky.Díky, nebo do soukromé zprávy.
Tak isto ako Zimo má HW na programovanie, tak aj ESU a volá sa ESU LokProgrammer. Do PC nainštalujete SW s rovnakým názvom LokProgrammer a HW prepojíte s PC cez USB kábel. HW má výstup na koľaje, na ktoré dáte lokomotívu na naprogramovanie. V SW si natiahnete zvukový projekt, ktorý môžete upraviť alebo len priamo nahrať do loko.
Zdravím Tento týždeň som natočil video so 162 116 Regiojetu od ACME na mojom koľajisku. Musím povedať, že za päť večerov jazdenia som nezaznamenal žiadne problémy, aké som zažil pri posledných 350/150 od uvedeného výrobcu. Takže ak je záujem ako jazdí na koľajisku, tak tu je link : https://www.youtube.com/watch?v=Uar0Yez ... e=youtu.be
Tuším, že p. Bača dělá u některých Bobin otvírací dveře.
A tak trochu OT. Vzpomínám si, že kdysi (tak před 40 + lety se na soutěži objevila Bobina v TT s ovládaným pantografem. Porota ji tehdy přesunula na druhé místo s odůvodněním, že takto složitý model není vhodný pro provoz na kolejišti. Tak třeba se to po těch letech otočí.... Pozn. - pamětníci jistě omluví a zkorigují případné výpadky mé vynechávající paměti.
Možno ten mechanizmus bol zložitý a bol tam potenciál poruchovosti do budúcnosti. Moje riešenie je easy a malo by byť bezporuchové práve kvôli tomu, že servo je hneď pod pantografom a teda nedochádza k lomeniu tiahla o 90° ako v Märklin modeloch a teda nedochádza k oteru.
MAXSUPERCARS píše:Ja zase vylepšujem Peršingy/ESÁ...
Dakujem za skvelu inspiraciu Ak sa mozem opytat, ake servo ste pouzili? Rozmyslal som nad niecim poobnym, sice u ineho modelu ale neviem ako to tam priestorovo napchat.