elvis.jarous píše:A vectron LS model se už někdy prodával? Pokud ano, jaký je?
Niekolko verzii uz bolo v predaji (aj ked dost zaostavaju za tym kolko verzii oznamili), medzi inymi aj set Regiojet - Vectron + dva vozne.
V porovnani s modelom Roco, mi pridu niektore detaily trochu jemnejsie - napr. na streche ma kable veduce k zberacom a na podvozkoch hadice pieskovania detailnejsie znazornene ako Roco. Taktiez znazornenie svetiel mi pride o nieco lepsie ako Roco - ma to taku vacsiu hlbku.
Naopak (hlavne na Nemeckych forach kritizovali ze) LS models ma vyzarznejsie "T" na rozmedzi medzi celnymi sklami a hornym reflektorom - znazornenie tesnenia je moc hrube. Je to stale lepsie ako Piko, ktore horny reflektor uplne odsadilo, ale tieto partie najlepsie zvladlo Roco. Aj ked podla mojho nazoru to na tom Regiojet vectrone nie je take velmi viditelne.
Aby som to zhrnul: Za mna je poradie podla prevedenia: LS-model, tesne za nim Roco a az dalej za nimi Piko. Ak zoberieme ale do uvahy aj cenu, lepsi pomer Cena/vykon je pre mna pri modely Roco.
Co sa tyka vyberu predlohy ale uplne nechapem politiku LS models, napr. pri tom regiojete, preco si vybrali prevedenie, ktore uz Roco robilo a v sucasnosti uz nejazdi... Ak chceli silou mocou nejaku reklamku, tak si mohli vybrat sucasne Bobule... Ale aj klasika s inym cislom by podla mna bola lepsia volba. (aj ked tu tento rok bude robit aj Roco a znovu aj Piko). Taktiez pri OBB oznamili verziu 500-ho rusna pre OBB, ktoru uz robilo Piko aj Roco. (tam ale asi bude predajnost o nieco vyssia, kedze este stale jazdi a vyskytuje sa vo viacerych krajinach)
Pre porovnanie pridavam fotky LS model a Roco. (v tom case ale Roco este nemalo tak variabilnu formu ako teraz, takze napr. odkvap nad dverami ma model kratky aj ked v skutocnosti je dlhy. To by uz dnes vedeli spravit spravne)