Ahoj! Nedalo mi to a zkusil jsem provést pár úprav stávajícího návrhu. Třeba se ti bude líbit.
Obecné změny:Pokud se podíváš na 6 nádraží na lokálkách (třeba přes Mapy.cz), uvidíš alespoň zbytky skladiště s rampou vedle výpravní budovy (VB)* na průjezdné koleji (manipulační/skládková). V návrhu jsem tedy hodil všechna skladiště vedle VB.
Dolní nádraží:Prodloužil bych koleje do oblouku a přidal alespoň jednu kolej. VB bych umístil do rohu k pravému zhlaví a na rovný úsek dal skladiště s rampou (obdobně jako na enkovém kolejišti Peček - url 1). Naproti VB pod kopcem bych umístil vlečkový areál.
Odbočka:Odbočnou stanici i s vlečkami jsem v návrhu zrušil, abych přidal tebou chtěnou širou trať. V případě příjezdu manipulačního vlaku, který bude muset pravděpodobně vytahovat vozy od skladišť a nechávat je na dopravních kolejích stanice, by totiž nebyl umožněn průjezd jakéhokoli vlaku. Namísto stanice, bych dal jen zastávku v lesích a strážní domek, který by zajišťoval obsluhu odbočky.
Horní nádraží:Horní nádraží bych umístil šturcem do pravého horního rohu, čímž se uvolní místo u horního okraje desky. Tam bych situoval VB a skladiště s rampou. Na druhé straně od VB bych situoval remízu s vodárnou a dalšími náležitostmi. Z druhé koleje od VB bych vedl kolej do vlečkového areálu, který nahradil i zrušenou vlečku v odbočné stanici.
Skryté nádraží:Ve skryťáku bude potřeba určitě více kolejí, ale to ti řeknou i jiní (např. Trixt)

. Jistou úsporu místa v SN zajistí dobrá provázanost vleček dolního a horního nádraží.
Návrh vleček:1) Obligátní skladiště s rampou, uhelné sklady a volné skládky pro nakládku dřeva a dalších komodit.
2) Papírna (Dn), Sklárna (Hn, Dn), Nábytkárna (Dn)
Ostatní diskutující budou mít určitě mnohem více nápadů pro vlečky v I. epoše.Širá trať:Jednotlivé úseky širé tratě bych sklonově i směrově přizbůsobil velikosti vleček v dolním a horním nádraží. Osobně bych se snažil u viditelných oblouků o co největší poloměr tak, aby mezi oblouky s různými smysly byl krátký úsek přímě tratě (alespoň na délku nejdelšího vagonu/lokomotivy).
Poznámky:url 1:
https://www.facebook.com/media/set?vanity=100009938677879&set=a.344632949211325* Pokud někdo najde lokálkové nádraží se skladištěm pouze naproti VB, pošlete mi prosím sz, námět by se mi hodil
Hi-tec vizualizace: