JOHNZ píše:romanero, hummus, sidlo: Zvuk x6x ACME je samozrejme prúser a zaslúžilo by to predobjednávajúcim refundáciu aspoň časti rozdielu medzi analog a digital verziou.
Ale až sa budú u modelov MTB riešiť problémy typu zlý zvuk, alebo špatný počet žalúzii, a nie problémy ako že ten "model" proporčne, tvarovo a vôbec po všetkých stránkach vzor pripomína len taknejak vzdialene, potom ho môžeme začať ACMe porovnávať s MTB. Aj so zlým zvukom je to stále úplne iná liga, možno aj iný šport. A to sa ešte nebavíme o kontrole kvality MTB typu "ber alebo nechaj".
Nejen zvuk. Jak už tu psal novk2007, ten model je šitý horkou jehlou. U MTB jsou chyby vidět na první pohled (hlavně čelo), u A.C.M.E. až na druhý. Tvarově model sedí, ale co to ostatní? Model mám od včerejška doma, tak napíšu jen to co mě vadí nejvíc.
Hlavice polopantografu je hnusná. Skoro tak hnusná jako ji má MTB. Oválné okna do strojovny, pokud jsem se správně díval neexistují. Na karoserii jsou jen naznačeny a natřeny černou barvou, takže výměna za čiré by znamenala vypilovat do karoserie otvory pro okna. Chybějící žaluzie je na modelu bohužel vidět hned na první pohled. Skříň klimatizace stanoviště je také nepovedená, ale na modelu nevypadá tak špatně jako na fotkách. Ochoz pod světly je moc široký.
Tak, jak jsou jiné modely A.C.M.E. dotažené do těch nejmenších detailů, tak tento je takový odfláknutý. Mám zatím analogovou verzi, takže nevím, jak lze ovládat světla, ale v 21. století už by mělo být standardem ovládat zvlášť levé a pravé čelní světlo, reflektor a osvětlení stanoviště.
Brejla píše:...Ale i přes to se jedná o nadprůměrný model.
Pokud je průměrem MTB, pak ano.