Za mostem můžu udělat "strop" a po něm vést úzkou až ke kraji panelu. V původním návrhu je most seříznutý podle kulisy do klínu souběžně s kulisou což je vlastně obdoba.
Nějak se do toho zamotávám , past vedle pasti...

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hopeter píše:Dnes došlo na jízdní zkoušku.
Odhalil jsem ale ,že pokud jsou obě sousedící výhybky do odbočky tak mašina udělá při přejezdu kříže zkrat. Zapojeny mám protilehlé srdcovky výhybek a "véčka" křižovaty dle obrázku ve vláknu elektro. Nezbývá než hlídat aby vždy alespoň jedna výhybka byla přímo. Časem zkusím udělat nějaké hlídání nebo přepínání.
Kavka_ píše:hopeter píše:Dnes došlo na jízdní zkoušku.
Odhalil jsem ale ,že pokud jsou obě sousedící výhybky do odbočky tak mašina udělá při přejezdu kříže zkrat. Zapojeny mám protilehlé srdcovky výhybek a "véčka" křižovaty dle obrázku ve vláknu elektro. Nezbývá než hlídat aby vždy alespoň jedna výhybka byla přímo. Časem zkusím udělat nějaké hlídání nebo přepínání.
Myslím, že jsme to i zmínili, jenže u schématu MSJF 1 to nastat vlastně vůbec nemůže. Pokud to bude čistě v digitálu, použil bych stavění cest, kdy by přepnutí výhybky do odbočky stavělo druhou do přímého směru...
hopeter píše:Dnes došlo na jízdní zkoušku.
Trochu mě potrápil dekodér serv ( pro osm serv od DCCdoma ). Při nastavování CV pro výchylky serv mě náhodně nadával do Err.2. Nakonec jsem zjistil ,že sice píše Err.2 ale hodnoty přepisuje. Nastavováno bylo se z21+ Multimaus. Při zapnutí je hodně znatelné škubnutí serv a je potřeba před ježděním projít výhybky a zkontrolovat polohy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků