Moderátor: Michal Dalecký
skalamep píše:Jak je to se zvukovými dekodery Zimo "od Roca", jdou přehrát? Kdesi jsem četl, že jsou zamčené. Elektronika se liší jen tím kondenzátorem? Nebo jsou i odvody světel nějak zjednodušeny?
hapetr píše:Jistě,vše vypucované,nejsem začátečník,každá kolečka i od vozů mají výrobní patinu. A souhlas,jezdit,jezdit,jezdit a také mazat,motorák MTB potřeboval 3h. na zkrocení pazvuků příp. lepšího dojezdu, tady to ale nevidím na rozježdění.No a bandáž,už chápu,asi jen zvuková verze.
soundman73 píše:Kdo máte digitál:
Jde bez zásahu do dps nezávisle ovládat reflektor?
A na kterých výstupech jsou světla u blm?
Jde mi o to, že v blm jsou potřeba jen 3 funkční výstupy dekodéru, tak se mi tam nechce dávat plnohodnotný plux16.
Brejla píše:hapetr píše:Jistě,vše vypucované,nejsem začátečník,každá kolečka i od vozů mají výrobní patinu. A souhlas,jezdit,jezdit,jezdit a také mazat,motorák MTB potřeboval 3h. na zkrocení pazvuků příp. lepšího dojezdu, tady to ale nevidím na rozježdění.No a bandáž,už chápu,asi jen zvuková verze.
Tak neváhej a v zákonné 14-ti denní lhůtě ho vrať a nakup MTB, dokud jsou na trhu.
novk2007 píše:Mám na vás technickou otázku. Co je teda lepsi ? Koupit analogový motorák a později digitalizovat se zvuky od pana Jacka anebo koupit již medel se zvukem? Tím by mě odpadla práce s digitalizací . Ale problem je v tom že nevím jestli jsou ty zvuky od firmy Roco dobre nebo ne . Aby to nebylo stejne se zvukama jako u Piko laminatky . Slysel jsem je a to hlásení v Čestině mě trhá usi.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků