maayaa píše:Ahoj já dělám 7 let zabezpečováka(návěstní technik) teď už u SŽDC.Už jsem se snad kromě Jop-ky a plný elektromechaniky(máme už jen světelný návěstidla)dostal ke všemu zab.zař co se v republice používá.
Napadlo mmě i k elektrodynamice ?
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
maayaa píše:Ahoj já dělám 7 let zabezpečováka(návěstní technik) teď už u SŽDC.Už jsem se snad kromě Jop-ky a plný elektromechaniky(máme už jen světelný návěstidla)dostal ke všemu zab.zař co se v republice používá.
Pavel Dryml píše:maayaa píše:Ahoj já dělám 7 let zabezpečováka(návěstní technik) teď už u SŽDC.Už jsem se snad kromě Jop-ky a plný elektromechaniky(máme už jen světelný návěstidla)dostal ke všemu zab.zař co se v republice používá.
Napadlo mmě i k elektrodynamice ?
kvasha píše:seven píše:Tak já SPŠSaD Děčín obor vodní doprava a tím pádem jsem skončil jako šífák. Dnes se živím jako lodní strojník u dálkové plavby (Labe - MLK - Rýn - atd.). Vláčky jsem jako malý pionýr dostal k Vánocům, v pubertě uložil do krabice a když před rokem uklízel ve skříni, tak tu krabici objevil a byla to srdeční záležitost. Navíc moje ženuška pracuje u mojí pozemní konkurence, tj. ČD v DKV Kolín.
Zdárek, tak to máme stejný základ střední školy
Já tam dělal "strojírenskou technologii" maturita v roce 1993 třída S4B ....
vlackytt píše: ..... v součastnosti odcházející strojvedoucí ČD Cargo, rozjíždějící vlastní firmu na žel. modely
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků