Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Pár drobností z nepovedeného projektu.
žst.Strančice
3 - manipulační - 690 mm
1 - hlavní - 794
ostrovní nástupiště
2 - dopravní - 1069
4 - dopravní - 1069
5 - manipulační/kusá
7 - manipulační/kusá
výjezd z koleje 3 na vlečku do pivovaru
Horní skrytá
1 - 2029
2 - 1808
Dolní skrytá
1 - 1306
2 - 1239
4 - 1171
6, 8, 10 - cca 670/poznámka/ z těchto kolejí je umožněn vjezd a výjezd dle pravostranného provozu na dvojkolejce z-na trať/
Pivovar Velké Popovice
nezakresleno
-m-
milan ferdián píše:Správně Dovi, udivuje mě, že nenabídl luftakovi přechod modelové velikosti z TT na N .
luftak píše:milan ferdián píše:Správně Dovi, udivuje mě, že nenabídl luftakovi přechod modelové velikosti z TT na N .
Dovi asi správně zhodnotil, že na dokonale přesné modelování kilometrové stanice by v daném prostoru nestačilo snad ani Téčko.
milan ferdián píše:A kde je vlečka do pivovaru a to vše co jsi nám napsal Proč "Delfín"milan ferdián píše:O něm a pár dalších věcech jsem rovnou napsal že se nevejdou.milan ferdián píše:Jo a úhel hrany rámu svírá 9°20´,
HonzaM píše:luftak píše:milan ferdián píše:Správně Dovi, udivuje mě, že nenabídl luftakovi přechod modelové velikosti z TT na N .
Dovi asi správně zhodnotil, že na dokonale přesné modelování kilometrové stanice by v daném prostoru nestačilo snad ani Téčko.
Ferdián zjevně nepochopil že šlo o nadsázku. On je bohužel většinou zafixován na své návrhY, co se liší je špatně. Jeho náměty jsou zajímavé, jenže je vidět že nikdy žádné nerealizoval. Jako náměty ok, realizaci je ale potřeba upravit podle reálných možnosti. Papír snese všechno.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník