Michal Dalecký píše:Info z pondělí. Březen 2021 ale už tomu nějak neveřím

Díky za informaci. Alespoň vím, že do konce roku nebudou, takže se můžu během zbytku roku a na Vánoce trošku rozjet...
Docela už mě s tím štvou. Tyhle vozy bych si mohl udělat z Molatova odlitku, ale nechci je dělat, protože by to bylo pracný a při vědomí, že někdy budou továrně raději člověk věnuje čas jiným vozům, jako "grégrovi", "pancéřáku", dalšímu "papíráku" nebo nějakému kořistnímu německému vozu...
Nejhorší ovšem je, že jich chci domů nemalý počet a kvůli nim jsem se celé ty roky "omezoval", abych nepřešvihl rozpočet. Pamatuji si asi na 3 případy vozidel, které bych si za ty rezervované peníze mohli pořídit, kdybych věděl, že mě Igra s termínem opět vypeče a nemělo cenu prachy držet...
Uvidíme příští rok. Co jsem se schválně ptal Roca, nepřímo mi bylo naznačeno, že možná bude rudý čtyřkový brejlovec, který mě dodnes mrzí, že jsem ho před 4 lety nekoupil. Jak znám MTB, určitě provedou "přepadovku" s něčím typu pielstick, karkulka nebo kredenc třetí série a na dlouhodobé projekty jako je kremák nebo pětasedmy (1 rekonstrukce a jedna stavba za použití komponent Güllich - Zahrádka) opět nebude...