Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
konopaslik píše:Patrně jsem jedinej, kdo staví kolejiště pro sebe... Nebo že bych si narychlo pořídil nějaký děcka, abych mohl taky do klubu?
konopaslik píše:Patrně jsem jedinej, kdo staví kolejiště pro sebe... Nebo že bych si narychlo pořídil nějaký děcka, abych mohl taky do klubu?
Jirka1 píše:konopaslik píše:Patrně jsem jedinej, kdo staví kolejiště pro sebe... Nebo že bych si narychlo pořídil nějaký děcka, abych mohl taky do klubu?
Neboj, taky stavím kolejiště především pro sebe a nemusím tvrdit, že to je pro děti, které máme 3.
PetrL píše:Však my to taky tvrdit nemusíme - my to jen tak říkáme a škádlíme své drahé polovičky. Bez toho by to nebylo ono, ale nech si to pro sebe!![]()
![]()
radekkrupka píše:PetrL píše:Však my to taky tvrdit nemusíme - my to jen tak říkáme a škádlíme své drahé polovičky. Bez toho by to nebylo ono, ale nech si to pro sebe!![]()
![]()
To já zase řeknu, že jestli to vadí, tak to můžu prodat a dát se na cigarety, chlast a holky. Něco dělat musím
Je to v žertu ale myslím, že efekt to má
Radek píše:Tak to já bych z těch 18 let manželství nevyměnil ani den!!! Vtipi o manželství tak nějak nechápu, ale prý mi to dojde, až budu déle ženatý
Radek píše:Tak to já bych z těch 18 let manželství nevyměnil ani den!!! Vtipi o manželství tak nějak nechápu, ale prý mi to dojde, až budu déle ženatý
alexander píše:A ešte je tu možnosť vymeniť drahé polovičky za vláčiky. Tie sú tiež dosť drahé, tak načo vrážať peniaze do oboch...
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků