Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Pavel-HP píše:Dovolil bych si tvrdit, že se používají mžiková tlačítka. Ten koncák u TT nevidím.
Pavel-HP píše:Tak elektromagnetické přestavníky nebo vykuchaná serva??!!
zdeno píše:Pavel-HP píše:Dovolil bych si tvrdit, že se používají mžiková tlačítka. Ten koncák u TT nevidím.
mne nezajima manualni ovladani. Jedna se mi cisto o rizeni pomoci DCC.
Celkem se rozbehla vyroba vykuchanych servo prestavniku rizenych DCC a celkem mne zajima, jake to muze mit jeste moznosti ??
zdeno píše:Docela by mne zajimalo, ci se jeste vyrabeji a pouzivaji elektromagneticke prestavniky, ktere vyzaduji nejen zapinaci, ale aj vypinaci prikaz po urcitem case ??
zdeno píše: ...ze vsechny magneticke prestavniky na DCC maji koncove vypinani polohy nebo maji v CV zabudovany cas na delku impulsu ??
HonzaM píše:Co máš na mysli “vykuchanými servopřestavníky řízenými DCC” a co znamená že se rozběhla jejich výroba? Můžeš to specifikovat?
Pater píše:Jak mám chápat rozdíl? V čem se liší přestavník, který vyžaduje zapínací a vypínací příkaz po určitém čase, od přestavníku s nastavitelnou délkou impulsu?
zdeno píše:Nektere prestavniky vyzaduji aj vypinaci prikaz, presne podle normy DCC.
...
Doufam, ze ste pochopili, ze se jedna o bit ON v DCC paketu accessory.
Pater píše:Takže se nebavíme o přestavníku, ale o dekodéru?
Pokud se jedná o paket, tak podle normy DCC (NMRA) se podle mne chovají dekodéry a né přestavníky. A pokud pošlu dekodéru paket na přestavení, tak mi ten dekodér sepne výstup na přestavník, a to buď natrvalo - dokud nepošlu paket pro přestavení zpět, nebo jen na impuls stanovené délky. Nebo se mýlím?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků