Moderátor: Michal Dalecký
Adam_B píše:https://www.youtube.com/watch?v=Y46D4YncZdA
video od roco představuje EDK v 1:1 v ČD provedení, tak se pravděpodobně i dočkáte.
Ano, nesedí jim to, to je také to první, čeho jsem si všiml. Hned poté jsem si také všiml, že motorák je složen ze 2 půlek a to má jediný logický důvod - je to narychlo vytisklé z 3D tiskárny pro účel prezentace. Já Rocu věřím, zatím si na jejich modely, co se tvarové věrohodnosti a propracovanosti týče, nemohu stěžovat. A co se MTB týče, sám jsem na tu jejich 810 zvědavý. Zatím jsem od nich neviděl jediný model, který by nějakou svou částí nebo více částmi šíleně neuletěl od reálné předlohy. Snad jen Singrovka a její přípojné vozy se předloze celkem podobají. To je ale motoráček, který nemám moc v oku. Ale asi to bude první model od této firmy, který si pořídím.George V. píše:Fotka je na masinky.cz. A nemám z toho moc dobrý pocit.
Moc jim to nesedí. Vypadá to na výměnná čela, čili příprava pro Bzmot nebo Interpici, příp. 811. Myslím, že MTB má ohromnou šanci si zlepšit reputaci...
PavelGregora píše:Ano, nesedí jim to, to je také to první, čeho jsem si všiml. Hned poté jsem si také všiml, že motorák je složen ze 2 půlek a to má jediný logický důvod - je to narychlo vytisklé z 3D tiskárny pro účel prezentace. Já Rocu věřím, zatím si na jejich modely, co se tvarové věrohodnosti a propracovanosti týče, nemohu stěžovat. A co se MTB týče, sám jsem na tu jejich 810 zvědavý. Zatím jsem od nich neviděl jediný model, který by nějakou svou částí nebo více částmi šíleně neuletěl od reálné předlohy. Snad jen Singrovka a její přípojné vozy se předloze celkem podobají. To je ale motoráček, který nemám moc v oku. Ale asi to bude první model od této firmy, který si pořídím.George V. píše:Fotka je na masinky.cz. A nemám z toho moc dobrý pocit.
Moc jim to nesedí. Vypadá to na výměnná čela, čili příprava pro Bzmot nebo Interpici, příp. 811. Myslím, že MTB má ohromnou šanci si zlepšit reputaci...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků