Před nějakou dobou jsem zmiňoval, že se jako novinka od MaTrixu objeví BR 92 nově konstruovaná. Včera mi dorazila, tak jen pár dojmů. Bohužel je zřejmé, že jde o Maerklin dobastlený do verze DCC se zvukem. To je vidět hlavně při sběru proudu, kdy jedna strana je zřejmě ponechána v původním stavu, tj. proud je sbíráno přes kostru. Druhá strana je vyřešena tak, že místo střední lyžiny je nasazen plíšek, jehož výstupky přiléhají k zadní straně kol 1. a 3. nápravy. Takže sbírají proud jen tyto dvě kola. Je jasné, že tomu odpovídá jízda přes problémová místa, kde jsou slyšet zřetelné výpadky zvuku a občas dojde i k zastavení. Vše zachraňuje jen slušná hmotnost kovového modelu.
Jinak poháněná je jen čtvrtá náprava, zbytek přes spojnice.
Takže jestli je vhodné model použít jako základ pro přestavbu na 415 je s otazníkem. Musím říci, že z mého pohledu je to zklamání a nebýt toho děsivého pohonu u staré TRIXovy 92, tak bych řekl, že raději tu. Musím se připojit k obecným připomínkám německých modelářů, kteří se pozastavují nad skutečností; že žádná z nových konstrukcí ze stáje Matrix není vybavena kondenzátorem, aspoň ta 92 by si ho určitě zasloužila. Vždyť konkurence kondenzátory běžně používá i u lokomotiv, které ho ani moc nepotřebují. Pokud jste někdo vlastníkem jedné z posledních novinek od Flm E69, tak mi jistě potvrdíte, že i u tak malé a hlavně krátké lokomotivy lze dosáhnout perfektních vlastností. Škoda......