Moderátor: Michal Dalecký
novk2007 píše:...Mebo je taky možné to že už konečně mají 163 a 362 hotové a toto ta 180 bude již jako novinka pro rok 2021.
novk2007 píše:Tak si počkám na Dortmund . Opravdu jim řeknu že se na ně hodně zlobím . Že nejdřív něco oznámí a pak nás jak kokoti tahaj za nos. Na jakém videu jste to viděl . Ja koukám na Youtubu a nic jsem nenašel
Brejla píše:u Roca předvádějí funkce žlutého EDK750. Pocit z předváděčky mám velice dobrý.
novk2007 píše:Brejla píše:u Roca předvádějí funkce žlutého EDK750. Pocit z předváděčky mám velice dobrý.
Fajn super A můžete se prosím na skok zastavit v Makaronii. A zeptat se těch expertů jak to bude kurva drát s těma lokomotiva zdali je letos dodají na trh nabo to bude až v Roce 2230? Děkuji za info . Opravdu mě dneska Acme zvedlo ze židle. A určitě se zastavím v Dortmundu . jako opravdu nasraný modelář
Brejla píše:novk2007 píše:Brejla píše:u Roca předvádějí funkce žlutého EDK750. Pocit z předváděčky mám velice dobrý.
Fajn super A můžete se prosím na skok zastavit v Makaronii. A zeptat se těch expertů jak to bude kurva drát s těma lokomotiva zdali je letos dodají na trh nabo to bude až v Roce 2230? Děkuji za info . Opravdu mě dneska Acme zvedlo ze židle. A určitě se zastavím v Dortmundu . jako opravdu nasraný modelář
U ACME jsem se pokusil slušně zeptat na termíny, ale moje jazyková výbava asi není dostatečná. Vždy dělali, že nerozumí a mají něco mnohem neodkladnějšího
Petr S. píše:Brejla píše:novk2007 píše:Fajn super A můžete se prosím na skok zastavit v Makaronii. A zeptat se těch expertů jak to bude kurva drát s těma lokomotiva zdali je letos dodají na trh nabo to bude až v Roce 2230? Děkuji za info . Opravdu mě dneska Acme zvedlo ze židle. A určitě se zastavím v Dortmundu . jako opravdu nasraný modelář
U ACME jsem se pokusil slušně zeptat na termíny, ale moje jazyková výbava asi není dostatečná. Vždy dělali, že nerozumí a mají něco mnohem neodkladnějšího
, a co ti brání se naučit italsky a od srdce si s nimi popovídat
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: dnovy a 1 návštěvník